Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

Με Φαρμάκη η Νέα Δημοκρατία – «Κλείδωσε» για υποψήφιος Βουλευτής Ηλείας ο Γ. Κοντογιάννης

Δευτέρα, 15, Οκτωβρίου, 2018Σειρά συναντήσεων με τα στελέχη της ΝΟΔΕ Ηλείας αναμένεται να έχει την επόμενη εβδομάδα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, για τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου.
Ο 38χρονος δικηγόρος από το Αγρίνιο, ο οποίος επιβεβαίωσε στην εφ. «Πατρίς» την υποψηφιότητά του,  έχει ήδη επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΗλείαςΧρ. Γαβρά, και αναμένεται να καθοριστεί άμεσα ο τόπος και ο χρόνος της πρώτης συνάντησης.
Η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας επισφραγίστηκε χθες το απόγευμα, κατά τη συνάντηση του κ. Φαρμάκη με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία, επισημαίνοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τη Δυτική Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», η επιλογή υποψηφίου για τη Δυτική Ελλάδα απασχόλησε αρκετά τα αρμόδια κομματικά όργανα. Τελικά, η Νέα Δημοκρατία κατέληξε στον Νεκτάριο Φαρμάκη, καθώς μέτρησε το κριτήριο της αυτοδιοικητικής του εμπειρίας.
Ο κ. Φαρμάκης είναι δύο φορές εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας.  To 2010 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας με την παράταξη «Ζούμε Δυτικά» τουΓ. Παπαναστασίου και το 2014 ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας με την παράταξη «Ανδρέας Κατσανιώτης, μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας» και παραμένει έως και σήμερα περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας.
Όσον αφορά τον Γιώργο Κοντογιάννη, οι πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» αναφέρουν ότι από τα θεσμικά όργανα της ΝΔ αξιολογήθηκε θετικά η ενδεκαετής κοινοβουλευτική του εμπειρία, όπως και η  υπουργική του θητεία την περίοδο 2007-09 στο υπουργείο Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας, για αυτό και του έγινε πρόταση να είναι υποψήφιος βουλευτής Ηλείας, την οποία και αποδέχθηκε.
Ποιος είναι ο  Νεκτάριος Αθ. Φαρμάκης
Ο Νεκτάριος Φαρμάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Φοίτησε στο Τμήμα Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης από το 2000 έως το 2004. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στον τομέα Αστικού Δικονομικού Δικαίου. Από το 2006 διατηρεί Δικηγορικό Γραφείο στο Αγρίνιο και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου. Από το 2013 είναι Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με εκπαίδευση από το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το ADR Group (UK). Ειδικεύεται στο Αστικό και Αστικό Δικονομικό Δίκαιο και ασχολείται με υποθέσεις εταιρικού δικαίου, δικαίου εξυγίανσης, αποζημιώσεις από τροχαία και εργατικά ατυχήματα, συμβάσεις, τραπεζικό δίκαιο ενώ διαθέτει σημαντική εμπειρία στον χειρισμό ποινικών υποθέσεων. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χειρισμό Τραπεζικών υποθέσεων.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου