Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018

ΕΑΣ Μεσσηνίας: Δυστυχώς… επτωχεύσαμεν


Κυριακή, 21 Οκτωβρίου, 2018

Τα 11 εκατομμύρια ευρώ αγγίζουν πλέον τα χρέη της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας και η διοίκηση, προκειμένου να διασφαλίσει τις πληρωμές αγροτών και εργαζομένων, προχώρησε στην κατάθεση αίτησης υπαγωγής της στο άρθρο 106 του Πτωχευτικού Κώδικα.
Η αίτηση της ΕΑΣ Μεσσηνίας για πτώχευση συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο και ζητήθηκε να ληφθούν προληπτικά μέτρα προστασίας για την αναστολή ενεργειών από τους πιστωτές της.

Επίσης, η ΕΑΣ, μέσω των δικηγόρων της, ζήτησε με προσωρινή διαταγή να αρθούν και οι κατασχέσεις στους τραπεζικούς της λογαριασμούς, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα και με την κατάθεση των επιδοτήσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Στη διαδικασία εκπροσωπήθηκαν νομικά και οι εργαζόμενοι και η Τράπεζα Πειραιώς.
Σύμφωνα με πηγές από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, η χθεσινή διαδικασία κρίθηκε ως επιβεβλημένη προκειμένου να «προστατευτεί» από τους πιστωτές της και να προχωρήσει σε ρύθμιση των δανειακών της υποχρεώσεων τόσο απέναντι στην τράπεζα όσο και στους υπόλοιπους πιστωτές. Επιπλέον, με τον τρόπο αυτό θα εξακολουθήσει να έχει την απαιτούμενη ρευστότητα, προκειμένου να προχωρήσει σε πρακτικές και πολιτικές εξόδου από την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται.
tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου