Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Γεμάτο το Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο στη συναυλία των τοπικών συγκροτημάτων

Τρίτη, 2 Οκτωβρίου, 2018
Γεμάτο το Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο από Φίλους του Μαλιωτείου και Φίλους της Ελληνικής Μουσικής μα πάνω από όλα Φίλους του Ελληνικού Πολιτισμού.
Είναι η πρώτη συναυλία Ελλήνων Μουσικών στο Μαλιώτειο όπου συμπεριελάμβανε πέντε ορχηστές τα μέλη των οποίων έπαιξαν Ελληνική Μουσική και τραγούδησαν επί δυόμιση ώρες τραγούδια από όλη την Ελλάδα, ακόμα και από την Κάτω Ιταλία και την Μικρά Ασία.
Πέντε ορχήστρες: PENNY MUSE, OINOS, REVMA, ENOSIS, GREEK MUSIC ENSEMBLE και στο τέλος όλοι μαζί οι μουσικοί και οι τραγουδιστές/τραγουδίστριες έκλεισαν την ωραία εκδήλωση με τα τραγούδια “Το Μινόρε της Αυγής”, “Φραγκοσυριανή”, “Στου Θωμά το Μαγαζί”.
Ο κόσμος συμμετείχε τραγουδώντας ή κτυπώντας παλαμάκια.


Την εκδήλωση άρχισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων του Μαλιωτείου Δόκτορ Φίλιππος Σεραφείμ όπου ευχαρίστησε τον κόσμο για την προσέλευση του. Αναφέρθηκε στην παρουσία του Γενικού Προξένου της Ελλάδας κ. Στράτου Ευθυμίου και της υποπρόξενου κ. Μιρέλας Κουκούτσι και του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων κ. Βασίλη Καυκά. Στη συνέχεια ο Δρ Σεραφείμ μίλησε για το σκοπό αυτό των εκδηλώσεων αλλά και άλλων όπως, ομιλίες, διαλέξεις, χοροδιδασκαλία και χορωδιών... και κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει για να υπάρχει το Πολιτιστικό Κέντρο το οποίο έγινε με δωρεά του αείμνηστου Κώστα Μαλιώτη.

Δεν είναι κρυφό το γεγονός ότι το Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο το οποίο βρίσκεται στο χώρο του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής περνάει δύσκολες ημέρες αφού βρίσκετε στα δικαστήρια με την Αρχιεπισκοπή Αμερικής. Πληροφορίες μας λένε ότι η Αρχιεπισκοπή (Ελληνικό Κολέγιο & Θεολογική Σχολή) ενώ χρησιμοποιεί το Μαλιώτειο επί καθημερινής βάσεως δεν εκπληρώνει την ετήσια οικονομική δέσμευση, $50,000.00 το έτος για τα τελευταία 33 χρόνια!  Να σημειώσουμε ότι τόσο οι εθνικοτοπικοί σύλλογοι, η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων, αλλά και άλλοι οργανισμοί χρησιμοποιούν το Πολιτιστικό Κέντρο για συνεδριάσεις αλλά γιά λίγες ώρες το μήνα ή το χρόνο.  Το Μαλιώτειο ΠΡΕΠΕΙ να μείνει ανοικτό.

Έτσι τα έσοδα από αυτή την εκδήλωση εξ ολοκλήρου διατέθηκαν για τις ανάγκες του Πολιτιστικού Κέντρου που είναι, ηλεκτρισμός, θέρμανση, επισκευές, καθαριότητα κ.α.

Πάνω από τριακόσια άτομα έδωσαν το παρών προχθές βράδυ για να βοηθήσουν και έμειναν ικανοποιημένοι από την ωραία παρουσίαση.  Κι ενώ είδαμε τόσους και τόσους στην προχθεσινό-βραδυνή συναυλία δεν ήταν ούτε ένας ιερωμένος!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κ. Μάκη Εμμανουηλίδη και όλους τους μουσικούς που ήσαν: Παναγιώτα Χαλουλάκου, Λευτέρης Κορδής, Edmar Colon, Tyrone Allen, Eviatar Slinvik, Γιώργο Γαλανάκη, Γιάννη Μιτάρα, Μαρία Λαϊνη, Beth Bahia Cohen, Dean Lambros, Fabio Pirozzolo, Sandy (Matoula) Theodorou, Γιάννη Κασσέρη, Katerina (Katina) Papageorgiou, Bill Nicholson, Christina Nicholson, Steve Diantgikis, Michael Harrist,
Όλοι τους προσέφεραν το ταλέντο τους και το χρόνο τους δωρεάν.

Θερμά συγχαρητήρια στην Οργανωτική Επιτροπή: Makis Emmanouilidis, Dr. Philip Serafim, Kostas Travayiakis, Dr. Lefteris Kordis, Panayota Haloulakou και στα μέλη: Maria Binieris, Susan Emmanouilidis, Arthur Haberis, Hercules Press, Lydia Ivann;idoy, Dr. Maria Koulmanda, Maria Kakava, Penny Meletidis, Nick Daliathakis, Kleos Masticha, Lee Tamis, Kosmas Vrouvlianis, Michael Terzakis, Rathanthus-Ide.
Χορηγοί για την όμορφη βραδιά ήσαν οι: Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης, Παν-κρητική Ομοσπονδία Αμερικής, Κυβερνείο Παν-κρητικής, Σύλλογος Κρητών Βοστώνης Ραδάμανθυς-Ίδη, Μανώλης & Όρσα Βεληβασάκης, το ζεύγος Γεώργιου Φρανγκιαδάκη, το ζεύγος Κώστα Περδικάκη, η οικογένεια Γεώργιου Σαπουνάκη, Λέτα Σεραφείμ, εστιατόριο Δεσφίνα, εστιατόριο Farm & Grill, KCR της οικογένειας Καρπούζη, Μαστίχα ΚΛΕΟΣ, Hercules Press, Λευτέρης Τραβαγιάκης δικηγόρος, ΩΜG Κώστας Ζγόνης, το ζεύγος Μιχάλη Τερζάκη, Sophia's Pantry, STEFCO BUILDERS.
H δεξίωση που ακολούθησε ήταν του Συλλόγου Κρητών Βοστώνης Ραδάμανθυς – Ίδη.

Η ιστοσελίδα μας paneliakos.com εύχεται ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου