Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018

Ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ζητά το 72% των πολιτών

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, 2018

Την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Ελλάδα επιθυμεί μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, όπως αποτυπώνεται σε δημοσκόπηση, ενώ το 68% απαντά θετικά στο να πραγματοποιηθεί και στη χώρα μας δημοψήφισμα

Ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ζητά το 72% των πολιτών | tovima.gr
Την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Ελλάδα επιθυμεί μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, όπως αποτυπώνεται σε δημοσκόπηση.

Ειδικότερα, το 72% των Ελλήνων επιθυμεί την αποχώρηση της Ελλάδας από τη Συμφωνία των Πρεσπών, μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που έγινε στην πΓΔΜ, σύμφωνα με την πανελλαδική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Interview για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού «Βεργίνα».
Παράλληλα, σχεδόν επτά στους δέκα ερωτηθέντες (68%) δήλωσαν πως θα έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα και στη χώρα μας για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Στο 9,6% η διαφορά ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ και πέντε κόμματα στη Βουλή

Στα επίπεδα γύρω από το 10% είναι η διαφορά που παρουσιάζουν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την έρευνα.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 30,9% έναντι 21,3% του ΣΥΡΙΖΑ, με τη διαφορά να είναι στις 9,6 μονάδες.
Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 7,2% και ακολουθούν με μικρή διαφορά το ΚΚΕ (6,6%) και το Κίνημα Αλλαγής με 6,4%.
Κοντά στο όριο του 3% για την είσοδο στη Βουλή φαίνεται πως είναι η Ένωση Κεντρώων που συγκεντρώνει ποσοστό 2,9%, ενώ εκτός Βουλής μένουν η Ελληνική Λύση (2,6%), η Λαϊκή Ενότητα (2,1%), το Ποτάμι (1,8%), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (1,7%) και η Πλεύση Ελευθερίας (1%).
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου