Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018

Μέσα στις επόμενες 72 ώρες το κλείσιμο του MegaTρίτη, 23 Οκτωβρίου, 2018

Πλησιάζει η ώρα «μηδέν» για το άλλοτε κραταιό «μεγάλο κανάλι»Μέσα στις επόμενες 72 ώρες το κλείσιμο του MegaΉταν ένα σενάριο που πολλοί απεύχονταν. Το σενάριο, ωστόσο, φαίνεται πως έφτασε στις τελευταίες του σελίδες και πλέον το τέλος δεν απέχει παρά λίγες ώρες μόνο. Τόσο λίγες που πλέον μπορεί εύκολα να τις μετρήσει κάποιος.
Όπως ήδη είχατε ενημερωθεί σε προηγούμενη ανάρτηση, το ΣτΕ αναμενόταν να στείλει την απόφασή του στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων αλλά και στο ΕΣΡ. Αυτό έγινε χθες.
Αυτό που τώρα απομένει είναι, με τη σειρά του, το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να ενημερώσει τη DIGEA, κάτι που αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες.

Στη συνέχεια η ψηφιακή πλατφόρμα θα αποστείλει επιστολή στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, την ιδιοκτήτρια εταιρεία του Mega. ενημερώνοντάς ότι επίκειται άμεση διακοπή του σήματός της.ηγές της DIGEA ανάφεραν χθες πως  αν οι ρυθμιστικές αρχές δεν ορίζουν εκείνες συγκεκριμένο χρόνο εκτέλεσης της απόφασης, τότε αυτό θα γίνει μέσα σε «ένα εύλογο χρονικό διάστημα» το οποίο -για τεχνικούς λόγους- δεν μπορεί να ξεπεράσει τις «τρεις ημέρες».

Σε κάθε περίπτωση η διακοπή του σήματος αναμένεται να γίνει μετά τα μεσάνυχτα, όπως είχε γίνει στις περιπτώσεις  της μετάβασης σε ψηφιακή συχνότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου