Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018

Σκληρό μήνυμα ΗΠΑ για την πρόταση αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού Σαφές μήνυμα στην Αθήνα ώστε να μην προχωρήσει στην αποφυλάκιση του καταδικασμένου πέντε φορές σε ισόβια κάθειρξη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, Σάββα Ξηρού, έστειλε σήμερα η Ουάσιγκτον

 Σάββατο, 20 Οκτωβρίου, 2018Σαφές μήνυμα στην Αθήνα ώστε να μην προχωρήσει στην αποφυλάκιση του καταδικασμένου πέντε φορές σε ισόβια κάθειρξη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, Σάββα Ξηρού, έστειλε σήμερα η Ουάσιγκτον.
Αυτή είναι η πρώτη επίσημη αντίδραση των ΗΠΑ μετά τη δημοσίευση της είδησης ότι οι δικηγόροι του μέλους της 17Ν έχουν ζητήσει αποφυλάκισή του για λόγους υγείας.
Με ανάρτηση στο Twitter η πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών καθιστά σαφές πως τυχόν πρόωρη αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού θα αμαύρωνε την μνήμη των μελών αμερικανικών αποστολών που εκείνος δολοφόνησε.
Προσέθεσε, δε, πως τυχόν απελευθέρωση του μέλους της «17 Νοέμβρη» θα ήταν κακή υπηρεσία στις οικογένειες των νεκρών.
Σε ανάρτησή της στο Twitter η πρεσβεία παραθέτει φωτογραφία της πλάκας όπου αναγράφονται τα ονόματα πέντε διπλωματών και απεσταλμένων των ΗΠΑ που δολοφονήθηκαν στην Ελλάδα.
Η πλάκα έχει απόφθεγμα του Θουκυδίδη για όσους συνεχίζουν την πορεία τους παρά τους κινδύνους.


A decision to let Savvas Xiros out of prison before serving his sentence as handed down by the Greek justice system would be a disservice to the memory of the American mission members he killed and their families.
Υπενθυμίζεται πως ο Σάββας Ξηρός έχει καταδικαστεί σε πέντε φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για τη συμμετοχή του σε πέντε δολοφονίες.

Οι δικηγόροι του έχουν ζητήσει αποφυλάκιση του εντολέα τους για λόγους υγείας.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου