Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Σκληρό μήνυμα ΗΠΑ για την πρόταση αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού Σαφές μήνυμα στην Αθήνα ώστε να μην προχωρήσει στην αποφυλάκιση του καταδικασμένου πέντε φορές σε ισόβια κάθειρξη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, Σάββα Ξηρού, έστειλε σήμερα η Ουάσιγκτον

 Σάββατο, 20 Οκτωβρίου, 2018Σαφές μήνυμα στην Αθήνα ώστε να μην προχωρήσει στην αποφυλάκιση του καταδικασμένου πέντε φορές σε ισόβια κάθειρξη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, Σάββα Ξηρού, έστειλε σήμερα η Ουάσιγκτον.
Αυτή είναι η πρώτη επίσημη αντίδραση των ΗΠΑ μετά τη δημοσίευση της είδησης ότι οι δικηγόροι του μέλους της 17Ν έχουν ζητήσει αποφυλάκισή του για λόγους υγείας.
Με ανάρτηση στο Twitter η πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών καθιστά σαφές πως τυχόν πρόωρη αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού θα αμαύρωνε την μνήμη των μελών αμερικανικών αποστολών που εκείνος δολοφόνησε.
Προσέθεσε, δε, πως τυχόν απελευθέρωση του μέλους της «17 Νοέμβρη» θα ήταν κακή υπηρεσία στις οικογένειες των νεκρών.
Σε ανάρτησή της στο Twitter η πρεσβεία παραθέτει φωτογραφία της πλάκας όπου αναγράφονται τα ονόματα πέντε διπλωματών και απεσταλμένων των ΗΠΑ που δολοφονήθηκαν στην Ελλάδα.
Η πλάκα έχει απόφθεγμα του Θουκυδίδη για όσους συνεχίζουν την πορεία τους παρά τους κινδύνους.


A decision to let Savvas Xiros out of prison before serving his sentence as handed down by the Greek justice system would be a disservice to the memory of the American mission members he killed and their families.
Υπενθυμίζεται πως ο Σάββας Ξηρός έχει καταδικαστεί σε πέντε φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για τη συμμετοχή του σε πέντε δολοφονίες.

Οι δικηγόροι του έχουν ζητήσει αποφυλάκιση του εντολέα τους για λόγους υγείας.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου