Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018

To Twitter για Τσίπρα στη ΔΕΘ: «Είμαι συνταξιούχος, με την άδειά σας, μπορώ να ζήσω λίγο ακόμη;»

«Υπολόγισε Τσίπρα και σε μένα για τη μείωση της δαπάνης των συντάξεων με φυσικό τρόπο, είμαι καρκινοπαθής, οπότε για σένα τελειωμένη υπόθεση»

Δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στα social media η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ. Ειδικά η αναφορά για τις συντάξεις  και την  περικοπή δαπανών που «θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου» προκάλεσε πλήθος σχολίων και έκανε τους χρήστες να κατηγορήσουν τον πρωθυπουργό για αναλγησία. «Είμαι συνταξιούχος, με την άδειά σας κ. Τσίπρα μπορώ να ζήσω λίγο ακόμα;» , «Υπολόγισε Τσίπρα και σε μένα για τη μείωση της δαπάνης των συντάξεων με φυσικό τρόπο, είμαι καρκινοπαθής οπότε για σένα τελειωμένη υπόθεση» και διάφορα άλλα tweets ξεγυμνώνουν τον κυνισμό της πρωθυπουργικής τοποθέτησης στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής. Πολλά σχόλια έχουν γραφτεί και για το Μάτι αλλά και για το γεγονός ότι από ορισμένους δημοσιογράφους ζητήθηκαν εκ των προτέρων (από το βράδυ του Σαββάτου) οι ερωτήσεις που θα υποβάλονταν  στον Αλέξη Τσίπρα.
Καλημέρα.
Είμαι συνταξιούχος.
Με την άδειά σας κ Τσίπρα
μπορώ να ζήσω λίγο ακόμη ;;;;;

“Γιαγιά ποσο χρονων είσαι;”
“84 Αλέξη μου”
“Σοβαρά;Γιαγιά το ξέρεις ότι μας είσαι βάρος στο ασφαλιστικό”
“Χαχαχαχαχα Αλέξη μου ποσο χιούμορ έχεις “

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου