Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018

Eν ψυχρώ δολοφονία Ζαφειρόπουλου – Στο σκαμνί πέντε κατηγορούμενοι


Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2018

Η εν ψυχρώ δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, που βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας, έρχεται πάλι στο προσκήνιο. Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου καλούνται να βρεθούν σήμερα πέντε κατηγορούμενοι, αντιμέτωποι με βαρύτατα κακουργήματα.
Πρόκειται για τους Μικέλα Κάστριοτ, Αλέξανδρο Μάτα, Κλοντιάν Λεκοτσάι, Άρμπερ Μπάκο και Όλντι Ντούλτσε, οι οποίοι φέρονται να συυμμετείχαν με κάποιο τρόπο στο φονικό που συγκλόνισε το νομικό κόσμο. Οι δύο πρώτοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ οι υπόλοιποι φέρονται ότι ήταν οι ηθικοί αυτουργοί της ανθρωποκτονίας.
Τόσο ο Αρ. Μπάκο όσο και ο Όλντι Ντούτσε έχουν ήδη στο ενεργητικό τους μία ποινή κάθειρξης 22 και 23 ετών αντίστοιχα, καθώς έχουν καταδικαστεί και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Γ. Αντωνόπουλο, του δικηγόρου που είχε την ιδιότητα του πολιτικώς ενάγοντα στη δίκη της Energa – Hellas Power.
Συνδετικός κρίκος στις υποθέσεις αυτές είναι ο καταδικασθείς Αρ. Φλώρος, σε βάρος του οποίου εκτός από ποινή 21 ετών για την Ενέργκα, έχει επιβληθεί κάθειρξη 13 ετών για την υπόθεση Αντωνόπουλου. Αλλά και στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου έχει γίνει επίκληση του ονόματός του, αφού ο κατηγορούμενος Μικέλα Κάστριοτ έχει υποστηρίξει πως η σχέση του Αρ. Φλώρου με το γνωστό ποινικολόγου (σ.σ. τον εκπροσωπούσε στην υπόθεση Energa) ήταν αυτή που οδήγησε στην στοχοποίησή του.

Για 20.000 ευρώ

«Πριν από 1-2 μήνες με πήρε τηλέφωνο ένας συμπατριώτης μου από τη φυλακή και μου είπε ότι θα μου έδινε 20.000 ευρώ για να πυροβολήσω στο πόδι το δικηγόρο του Φλώρου. (…) Ο δικηγόρος αυτός, απ’ ότι μου είχε πει ο Ολντι Ντουλτσε ήταν πολύ δεμένος με τον Φλώρο και θα έπαιρνε το μήνυμα σίγουρα ο Φλώρος. Από ό,τι έμαθα, ο Ολντι, είχε τσακωθεί στο παρελθόν με τον Φλώρο στη φυλακή και ήθελε να τον εκδικηθεί, ενώ παράλληλα ήθελε να του φάει 3-4.000 ευρώ, γιατί ήξερε ότι έχει πολλά χρήματα» ανέφερε προανακτικά ο Μ. Κάστριοτ.
Περιγράφοντας τί έλαβε χώρα μέσα στο δικηγορικό γραφείο στην οδό Ασκληπιού, κατέθεσε ανάμεσα σε άλλα: «Λίγο μετά βγάλαμε τα όπλα, βάλαμε γάντια και ο «μικρός» είπε στο Ζαφειρόπουλο ότι ήρθαμε για τον πελάτη του, τον Φλώρο. Του ζητήσαμε τη διεύθυνση του Φλώρου, για να κάνουμε τον Φλώρο να φοβηθεί περισσότερο μόλις το μάθαινε (…) Ο «μικρός» πήρε το συνεργάτη του Ζαφειρόπουλου και τον πήγε σε ένα άλλο γραφείο. Κάποια στιγμή άκουσα τον «μικρό» να μου λέει να του ρίξω μια στο πόδι και μετά να λέει γρήγορα, γιατί κλειδώνει η πόρτα. Εγώ φοβήθηκα ότι θα κλειστούμε μέσα και τον πυροβόλησα μια φορά στοχεύοντάς τον χαμηλά. Όμως καθώς γύρναγα για να φύγω, σηκώθηκε το χέρι μου πιο ψηλά και τον πέτυχα νομίζω στην κοιλιά».
Πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου