Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018

Τρομακτική δύναμη πυρός γύρω από την Κύπρο


Ρωσικά αεροπλανοφόρα, βομβαρδιστικά, αεροσκάφη και υποβρύχια παίρνουν μέρος σε ασκήσεις
Τρομακτική  δύναμη πυρός γύρω από την Κύπρο
Με 36 ρωσικά πολεμικά πλοία ( που διαθέτουν απίστευτη δύναμη πυρός) των οποίων ηγούνται το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» και το καταδρομικό «Στρατάρχης Ουστίνοφ», όπως και δύο υποβρύχια, αλλά και με 34 πολεμικά αεροπλάνα, διεξάγονται τούτες τις ώρες  οι οκτώ παράλληλες ρωσικές αεροναυτικές ασκήσεις γύρω από την Κύπρο, όπως είχε αποκαλύψει « Το Βήμα» και η κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Λόγω  ακριβώς αυτού του... συνωστισμού ισχυρών πολεμικών δυνάμεων στο Fir Λευκωσίας, γειτονικά αεροδρόμια ενημέρωσαν αεροπορικές εταιρείες για την πιθανότητα αλλαγών στις διαδρομές πτήσεων.
Στα πολεμικά αεροσκάφη που συμμετέχουν στις ασκήσεις περιλαμβάνονται βομβαρδιστικά  Tu-160, ανθυποβρυχιακά αεροσκάφη Tu-142MK και Il-38, όπως και μαχητικά Su-33 και Su-30SM.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ΤΑΣΣ, ο αρχηγός του ρωσικού ναυτικού, ναύαρχος ΒλαδίμηροςΚολοριόφ, έφτασε στη Συρία για να επιθεωρήσει τις κοινές ασκήσεις του ρωσικού ναυτικού, της ναυτικής αεροπορίας και των αεροδιαστημικών δυνάμεων στη Μεσόγειο Θάλασσα.
«Τα γυμνάσια προχωρούν όπως έχει προγραμματιστεί», είπε, προσθέτοντας ότι η άσκηση είναι προσανατολισμένη στη διάνοιξη νέων μεθόδων συνεργασίας δυνάμεων στη θάλασσα.

Όπως έγραψε την Τρίτη ο «Φιλεύθερος», η Ρωσία έχει δεσμεύσει μέσω της Κυπριακής Δημοκρατίας οκτώ θαλάσσιες περιοχές γύρω από την Κύπρο και εντός του Fir Λευκωσίας για ναυτικές ασκήσεις ακόμα και σε περιοχή μεταξύ των βόρειων ακτών της Κύπρου και της Τουρκίας που έχουν διάρκεια από τη Δευτέρα μέχρι και το Σάββατο.

Προηγουμένως, το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας είχε ανακοινώσει ότι στις ασκήσεις στη Μεσόγειο, συμμετέχουν πολεμικά πλοία των στόλων της Βαλτικής και Μαύρης Θάλασσας και του στόλου της Κασπίας, καθώς και τα αεροσκάφη μεγάλης εμβέλειας, στρατιωτικών μεταφορών και ναυτικής της αεροπορίας του ναυτικού.
ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου