Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Τρομακτική δύναμη πυρός γύρω από την Κύπρο


Ρωσικά αεροπλανοφόρα, βομβαρδιστικά, αεροσκάφη και υποβρύχια παίρνουν μέρος σε ασκήσεις
Τρομακτική  δύναμη πυρός γύρω από την Κύπρο
Με 36 ρωσικά πολεμικά πλοία ( που διαθέτουν απίστευτη δύναμη πυρός) των οποίων ηγούνται το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» και το καταδρομικό «Στρατάρχης Ουστίνοφ», όπως και δύο υποβρύχια, αλλά και με 34 πολεμικά αεροπλάνα, διεξάγονται τούτες τις ώρες  οι οκτώ παράλληλες ρωσικές αεροναυτικές ασκήσεις γύρω από την Κύπρο, όπως είχε αποκαλύψει « Το Βήμα» και η κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Λόγω  ακριβώς αυτού του... συνωστισμού ισχυρών πολεμικών δυνάμεων στο Fir Λευκωσίας, γειτονικά αεροδρόμια ενημέρωσαν αεροπορικές εταιρείες για την πιθανότητα αλλαγών στις διαδρομές πτήσεων.
Στα πολεμικά αεροσκάφη που συμμετέχουν στις ασκήσεις περιλαμβάνονται βομβαρδιστικά  Tu-160, ανθυποβρυχιακά αεροσκάφη Tu-142MK και Il-38, όπως και μαχητικά Su-33 και Su-30SM.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ΤΑΣΣ, ο αρχηγός του ρωσικού ναυτικού, ναύαρχος ΒλαδίμηροςΚολοριόφ, έφτασε στη Συρία για να επιθεωρήσει τις κοινές ασκήσεις του ρωσικού ναυτικού, της ναυτικής αεροπορίας και των αεροδιαστημικών δυνάμεων στη Μεσόγειο Θάλασσα.
«Τα γυμνάσια προχωρούν όπως έχει προγραμματιστεί», είπε, προσθέτοντας ότι η άσκηση είναι προσανατολισμένη στη διάνοιξη νέων μεθόδων συνεργασίας δυνάμεων στη θάλασσα.

Όπως έγραψε την Τρίτη ο «Φιλεύθερος», η Ρωσία έχει δεσμεύσει μέσω της Κυπριακής Δημοκρατίας οκτώ θαλάσσιες περιοχές γύρω από την Κύπρο και εντός του Fir Λευκωσίας για ναυτικές ασκήσεις ακόμα και σε περιοχή μεταξύ των βόρειων ακτών της Κύπρου και της Τουρκίας που έχουν διάρκεια από τη Δευτέρα μέχρι και το Σάββατο.

Προηγουμένως, το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας είχε ανακοινώσει ότι στις ασκήσεις στη Μεσόγειο, συμμετέχουν πολεμικά πλοία των στόλων της Βαλτικής και Μαύρης Θάλασσας και του στόλου της Κασπίας, καθώς και τα αεροσκάφη μεγάλης εμβέλειας, στρατιωτικών μεταφορών και ναυτικής της αεροπορίας του ναυτικού.
ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου