Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018

Η τραγική ιστορία πίσω από τον ειδικό φρουρό της πρεσβείας του Ιράν

Η σύζυγος του αστυνομικού που πρωταγωνίστησε στην επίθεση του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ιράν έχασε τη ζωή της έπειτα από μάχη με τον καρκίνο

Η τραγική ιστορία πίσω από τον ειδικό φρουρό της πρεσβείας του Ιράν | tovima.gr
Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη θλίψη της και τη συμπαράστασή της στον ειδικό φρουρό που πρωταγωνίστησε στην επίθεση της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας» στην πρεσβεία του Ιράν εξέδωσε το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής.
Ο λόγος που εξέδωσαν την ανακοίνωση είναι η απώλεια της συζύγου του ειδικού φρουρού, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.
Όπως σημειώνουν, ο ειδικός φρουρός «αδιαφόρησε για τις «σειρήνες» των επικριτών του, αδιαφόρησε ακόμα και για τους βιαστικούς τιμωρούς του, χωρίς να ξεπουλήσει τον προσωπικό Γολγοθά του με τα «αργύρια» της λύπησης, σηκώνοντας δύο σταυρούς, έναν τον προσωπικό του και έναν της υπηρεσιακής διαπόμπευσης».
Ωστόσο, ο ΣΕΦΕΑΑ υπογραμμίζει πως εκείνοι που τον τιμώρησαν και έδωσαν εντολή μετακίνησής του θα έπρεπε να τον στηρίξουν και να τον προστατεύσουν, καθώς ήξεραν το προσωπικό του πρόβλημα.
«Εμείς ζητούμε ταπεινά συγνώμη από τον συνάδελφο αισθανόμενοι ότι είναι το ελάχιστο που οφείλουμε απέναντι στο μεγαλείο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του» καταλήγει το Σωματείο Ειδικών Φρουρών ΕΛ.ΑΣ. Αττικής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΦΕΑΑ:
«Δυστυχώς η ζωή μας επιφυλάσσει την τελευταία κουβέντα στα γεγονότα, έχοντας τη δύναμη να ξεσκεπάζει την ανθρώπινη υποκρισία και υπεροψία, έχοντας τη δυνατότητα να υπερβαίνει τη μικροψυχία και την απανθρωπιά, παράλληλα όμως να αποκαλύπτει το μεγαλείο της υπομονής, της καρτερικότητας, της αξιοπρέπειας!
Αναφερόμαστε στον «πρωταγωνιστή» της «επιδρομής» στην πρεσβεία του Ιράν του οποίου το μεγαλείο της ψυχής του, αδιαφόρησε για τις «σειρήνες» των επικριτών του, αδιαφόρησε ακόμα και για τους βιαστικούς τιμωρούς του, χωρίς να ξεπουλήσει τον προσωπικό Γολγοθά του με τα «αργύρια» της λύπησης, σηκώνοντας δύο σταυρούς, έναν τον προσωπικό του και έναν της υπηρεσιακής διαπόμπευσης.
Κανένας δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει, κανένας δεν ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει, εκτός από εκείνους που τον τιμώρησαν, εκτός από εκείνους που έδωσαν την εντολή μετακίνησης, εκτός από αυτούς που τη διέταξαν, ενώ θα έπρεπε να τον στηρίζουν και να τον προστατεύουν!
Διαμηνύουμε σε κάθε πλευρά, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες, την απαίτηση να εγκαταλειφθεί από την Διοίκηση η απαράδεκτη συμπεριφορά της αντιμετώπισης των χαμηλόβαθμών ως RES (πράγμα) παίρνοντας πίσω την άδικη και αναχρονιστική διαταγή της μετακίνησης.
Εμείς ζητούμε ταπεινά συγνώμη από τον συνάδελφο αισθανόμενοι ότι είναι το ελάχιστο που οφείλουμε απέναντι στο μεγαλείο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου