Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018

Δημοσκόπηση: Προηγείται η ΝΔ, δεύτερο κόμμα οι… αναποφάσιστοι

Με Αμερικάνικη "βοήθεια" ΄βλέπουμε τον Τσίπρα για 2η τετραετία!

Σύμφωνα με την ΚΑΠΑ Research η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 24,7% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 19,8%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 7,9% και ακολουθούν Κίνημα Αλλαγής (6,7%) και ΚΚΕ (5,6%).

Πρώτο κόμμα αναδεικνύεται η ΝΔ σε άλλη μία δημοσκόπηση ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται ως καταλληλότερος πρωθυπουργός για τη χώρα.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research για λογαριασμό του «ΕΘΝΟΥΣ» η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 24,7% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 19,8%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 7,9% και ακολουθούν Κίνημα Αλλαγής (6,7%) και ΚΚΕ (5,6%).
Οι ΑΝΕΛ σε άλλη μία δημοσκόπηση φαίνεται να μην εξασφαλίζουν την είσοδό τους στη Βουλή καθώς δεν ξεπερνούν το 2,5%.
Όσο αφορά στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 32% ενώ ο Αλέξης Τσίπρας 27%.
Αξίζει να επισημανθεί ότι οι αναποφάσιστοι και εκείνοι που δηλώνουν ότι θα απέχουν ή θα ψηφίσουν λευκό ή άκυρο φτάνουν το 21,4%.  
Άντε τώρα να καταλάβεις τον Έλληνα... λευκό ή άκυρο σου λέει.  Γιατί κύριε;  Πρέπει να ψηφίσεις και να δώσεις ένα μάθημα.  Η επιλογή είναι δική σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου