Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Δημοσκόπηση: Προηγείται η ΝΔ, δεύτερο κόμμα οι… αναποφάσιστοι

Με Αμερικάνικη "βοήθεια" ΄βλέπουμε τον Τσίπρα για 2η τετραετία!

Σύμφωνα με την ΚΑΠΑ Research η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 24,7% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 19,8%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 7,9% και ακολουθούν Κίνημα Αλλαγής (6,7%) και ΚΚΕ (5,6%).

Πρώτο κόμμα αναδεικνύεται η ΝΔ σε άλλη μία δημοσκόπηση ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται ως καταλληλότερος πρωθυπουργός για τη χώρα.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research για λογαριασμό του «ΕΘΝΟΥΣ» η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 24,7% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 19,8%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 7,9% και ακολουθούν Κίνημα Αλλαγής (6,7%) και ΚΚΕ (5,6%).
Οι ΑΝΕΛ σε άλλη μία δημοσκόπηση φαίνεται να μην εξασφαλίζουν την είσοδό τους στη Βουλή καθώς δεν ξεπερνούν το 2,5%.
Όσο αφορά στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 32% ενώ ο Αλέξης Τσίπρας 27%.
Αξίζει να επισημανθεί ότι οι αναποφάσιστοι και εκείνοι που δηλώνουν ότι θα απέχουν ή θα ψηφίσουν λευκό ή άκυρο φτάνουν το 21,4%.  
Άντε τώρα να καταλάβεις τον Έλληνα... λευκό ή άκυρο σου λέει.  Γιατί κύριε;  Πρέπει να ψηφίσεις και να δώσεις ένα μάθημα.  Η επιλογή είναι δική σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου