Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

«Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος για πρόεδρος» λέει ο Κέρι


Κι εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ!  LOL



O πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Τζον Κέρι. AP Photo/Andrew Harnik.
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι απάντησε σε ανάρτηση στο Twitter που έκανε ο πρόεδρος Τραμπ, υπονοώντας ότι ο πρώην ΥΠΕΞ έχει σχέδια για να διεκδικήσει την προεδρία το 2020.
«Αμφιβάλλω αν θα διεκδικήσω ξανά μία εκλογή μου» απάντησε ο Κέρι προχθές.
Από την άλλη μεριά, οι υποστηρικτές του Κέρι υποστηρίζουν ότι ο ίδιος δεν έχει ξεκάθαρα αρνηθεί με ένα «όχι» ενώ προσπαθεί να είναι ευγενικός.
Ο πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ είναι πιστά αφοσιωμένος στις πολιτικές επάλξεις του Δημοκρατικού Κόμματος για περισσότερα από 30 χρόνια.
«Προσπαθώ να είμαι όσο πιο άμεσος και ειλικρινής γίνεται σχετικά με αυτό. Αμφιβάλλω ότι θα είμαι ξανά υποψήφιος. Νομίζω ότι είναι λάθος να επικεντρώνεται η προσοχή στο 2020. Είναι πράγματι έτσι. Όλη η ενέργεια και η προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο 2018. Κι αυτή είναι η στιγμή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κέρι στην εκπομπή «The View» του ABC News.
Ο ίδιος, ολοκληρώνει την έκδοση των απομνημονευμάτων του «Μία Ημέρα Επιπλέον» όπου και περιγράφει καθοριστικές στιγμές της πολιτικής του καριέρας.
Η δήλωση αυτή του Κέρι, ήταν όμοια με την δήλωση που έκανε την Τρίτη στην εκπομπή «CBS This Morning». «Αμφιβάλλω πολύ ότι θα διεκδικήσω ένα δημόσιο αξίωμα» δήλωσε χαρακτηριστικά επικεντρώνοντας μετά, την πολιτική προσοχή του, στο 2018.
Των δηλώσεων αυτών, προηγήθηκε μία ανάρτηση του προέδρου Τραμπ στο Twitter την Δευτέρα, σύμφωνα με την οποία, ο Κέρι που ήταν προεδρικός υποψήφιος για τους Δημοκρατικούς απέναντι στον Ρεπουμπλικάνο πρώην πρόεδρο Τζορτζ Μπους Τζούνιορ, κατά την πρώτη προεδρική θητεία του.
«Σκέφτεται να είναι υποψήφιος» έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.
«Θα είμαι τόσο τυχερός» σχολίασε ο Τραμπ στην ίδια ανάρτηση, προβλέποντας ότι ο Κέρι θα είναι ένας εύκολος πολιτικός αντίπαλος για τον ίδιο. Παράλληλα, προσπάθησε να συνδέσει τον Κέρι με την διεθνή συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, καθώς την περίοδο των διαπραγματεύσεων ο Κέρι ασκούσε τα καθήκοντα του Αμερικανού ΥΠΕΞ στην κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα.
Με εντολή του Τραμπ, οι ΗΠΑ αποχώρησαν από το πλαίσιο εφαρμογής της συμφωνίας αυτής, τον περασμένο Μάιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου