Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018

Στην Εισαγγελία Διαφθοράς ο γιατρός που πλαστογράφησε την γνωμάτευση του Αρ. Φλώρου

"Πλάκα θα έχει" να του τραβήξουν το αυτί!

Προσήλθε αυτοβούλως στους εισαγγελείς, ωστόσο έδωσε κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου για την τέλεση αξιόποινων πράξεων, όχι δηλαδή αυτή του απλού μάρτυρα
Στην Εισαγγελία Διαφθοράς ο γιατρός που πλαστογράφησε την γνωμάτευση του Αρ. Φλώρου
Επί 2,5 ώρες κατέθετε ενώπιον των εισαγγελέων Διαφθοράς, ο γιατρός που καταγγέλλεται από διευθυντή κλινικής του Ευαγγελισμού ως ο πλαστογράφος της βασικής ιατρικής γνωμάτευσης του Αριστείδη Φλώρου.

Αν και προσήλθε αυτοβούλως στους εισαγγελείς, εν τούτοις η κατάθεση που έδωσε ήταν με την ιδιότητα του υπόπτου για την τέλεση αξιόποινων πράξεων, όχι δηλαδή αυτή του απλού μάρτυρα.

Αποχώρησε από το εισαγγελικό γραφείο στις 8 το βράδυ με αυτοκίνητο της Ασφάλειας και συνοδεία δύο αστυνομικών με πολιτικά, με τον δικηγόρο του να υποστηρίζει πως «ήθελε να αποφύγει δημοσιογράφους και κάμερες».

Πλέον, οι εξελίξεις στην εισαγγελική έρευνα για τα ιατρικά πιστοποιητικά που «χάρισαν» την αναπηρία στον Αριστείδη Φλώρο και τον έβγαλαν για δυο εβδομάδες, εκτός φυλακής, είναι ραγδαίες. 


Ο γιατρός προσήλθε στο εισαγγελικό γραφείο, μετά και τις καταγγελίες του διευθυντή της Α’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Σπύρου Ζακυνθινού.

Ο κ. Ζακυνθινός φέρεται να είναι ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι στους εισαγγελείς, προσκομίζοντας όλα τα στοιχεία που, σύμφωνα με τα όσα δημόσια έχει δηλώσει, αποδεικνύουν τον πλαστογράφο της ιατρικής γνωμάτευσης.

Ο κ. Ζακυνθινός φέρεται να έχει παραδώσει στους εισαγγελείς ακόμα δύο γνωματεύσεις που κατ' εκείνον είναι ύποπτες.

Όπως αποκάλυψαν «Τα Νέα», ο κ. Ζακυνθινός έχει πει ότι «ο συγκεκριμένος γιατρός είχε φέρει τον Φλώρο για εξέταση στο νοσοκομείο. Η γνωμάτευση φέρει τη δική του υπογραφή, ενώ υπάρχει και το σχετικό βίντεο που αποδεικνύει ότι εκείνος τον συνόδευε στη μελέτη ύπνου».

«Πήγαμε στο Εργαστήριο Ύπνου και ερευνώντας τα αρχεία μας εντοπίσαμε τόσο την πραγματική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Αριστείδης Φλώρος όσο και την εξέταση που εμπεριέχεται στο φάκελο που παραδόθηκε στο ΚΕΠΑ» συμπλήρωσε.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου