Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com


Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018

Ανοικτή η υποψηφιότητα Μπουτάρ-η για τη δημαρχία

Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου, 2018

Ο Γ. Μπουτάρ-ης θα ανακοινώσει σύντομα τις τελικές αποφάσεις του.
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Στο ενδεχόμενο να μην είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρ-ης, σε συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας του «Πρωτοβουλία». Αντικείμενο της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη ήταν ακριβώς οι επόμενες κινήσεις και η πορεία της «Πρωτοβουλίας» όσον αφορά το επόμενο χρονικό διάστημα έως τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο Γιάννης Μπουτάρ-ης αναφέρθηκε σε «εύλογη κόπωση» που έχει προέλθει από τη μακροχρόνια ενασχόλησή του με το αυτοδιοικητικό έργο, ωστόσο τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη συνέχισης του έργου που έχει ξεκινήσει, σε αντίθεση με τον σκοταδισμό και την κακοδιοίκηση της εποχής Παπαγεωργόπουλου. Σε κάθε περίπτωση, τόνισε ότι σύντομα θα ανακοινώσει τις τελικές αποφάσεις του αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.
Την ίδια στιγμή, τις φήμες ότι ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης θα είναι ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Αττικής στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έρχεται να επιβεβαιώσει και η στάση του ίδιου του κ. Πατούλη, που απευθύνεται με δριμύτητα, με κάθε ευκαιρία, στην περιφερειάρχη Αττικής, υπό την ιδιότητά του ως προέδρου της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).
Με ανακοίνωσή του την προηγούμενη εβδομάδα υπό τον τίτλο «Game over για την κυρία Δούρου», την καλεί να μην προκαλεί τους πολίτες της Αττικής, τόσο για τις πυρκαγιές στο Μάτι όσο και για τα ...σκουπίδια. «Ο χρόνος όμως ήδη μετρά αντίστροφα για εκείνη. Στην Περιφέρεια Αττικής, στους κατοίκους του Λεκανοπεδίου, αξίζει μια καλύτερη διοίκηση», καταλήγει. Παράλληλα, έσπευσε να στείλει συγχαρητήρια επιστολή προς τον νέο υπουργό Εσωτερικών Αλέξανδρο Χαρίτση, ευχόμενος η θητεία του να είναι «αποτελεσματική, γόνιμη και ουσιαστική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου