Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018

Μαλαισία: Δυο γυναίκες καταδικάστηκαν σε δημόσιο ράβδισμα για ομοφυλική σχέση


Έξι ραβδίσματα στην πλάτη («με ελαφρύ ραβδί από ινδοκάλαμο», όπως ενημέρωσαν οι αρχές) ήταν η τιμωρία δυο γυναικών που αποπειράθηκαν να κάνουν σεξ. Τα χτυπήματα εκτελέστηκαν δημοσίως, από τους φρουρούς των γυναικείων φυλακών στη Sharia.
Ο Ισλαμικός νόμος απαγορεύει τις σχέσεις μεταξύ ομόφυλων. Η τιμωρία είναι πολύ συγκεκριμένη (ράβδισμα), για όποιον αποπειράται να παραβιάσει τον κανόνα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που τιμωρήθηκε άνθρωπος στη Μαλαισία με αυτόν τον τρόπο, με εκπρόσωπο της Ένωσης Μουσουλμάνων Δικηγόρων να εξηγεί ότι «δεν ήταν βίαια τα χτυπήματα, καθώς δεν είχαν ως στόχο το βασανισμό ή τον τραυματισμό, αλλά να εκπαιδεύσουν τις γυναίκες, ώστε να μετανοήσουν». Όσο για το δημόσιο της τιμωρίας, είπε πως «με αυτόν τον τρόπο χρησιμεύει ως μάθημα για την κοινωνία».
Οι δυο γυναίκες, ηλικίας 22 και 32 χρόνων είχαν συλληφθεί τον Απρίλιο, σε αυτοκίνητο, κοντά στην πλατεία της Terengganu, περιοχής εκ των πιο συντηρητικών. Τον περασμένο μήνα δήλωσαν ένοχες στην κατηγορία απόπειρας να κάνουν σεξ και καταδικάστηκαν σε έξι χτυπήματα με ραβδί. Περί τα 100 άτομα παρακολούθησαν την εκτέλεση της ποινής. Η Διεθνής Αμνηστία έκανε λόγο για «φρικτή μέρα».
ΠΗΓΗ: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου