Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Γεωργιόπουλος για Πάτρα-Πύργος: «Δρόμος ενιαίος και αδιαίρετος»



Γεμάτος στροφές... έτσι, περισσότερα χιλιόμετρα

Πρόταση για την επανένωση της Ολυμπίας Οδού κατέθεσε χθες το μεσημέρι το αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Γ. Γεωργιόπουλος, ζητώντας από το υπουργείο να βρει τη φόρμουλα συνεργασίας με την παραχωρησιούχο εταιρεία, ώστε να επεκτείνει τη σύμβαση παραχώρησης και στο τμήμα Πάτρα-Πύργος.
Ο κ. Γεωργιόπουλος χτύπησε ηχηρό «καμπανάκι» για τον χαμένο χρόνο και χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις για το τι θα συμβεί αν χαθεί η χρηματοδότησή του λόγω της μεγάλης καθυστέρησης.
«Θα μας κρύψει ο λαός της Ηλείας από τις κάλπες αν απενταχθεί το έργο. Η Ηλεία δεν έχει χρόνο, η Ευρώπη δεν δίνει χρόνο, η οικονομία και η ανάπτυξη της περιοχής δεν έχουν άλλα περιθώρια, πρέπει να τελειώσουμε το συντομότερο δυνατόν. Τα χρονικά περιθώρια για την κατασκευή και την ολοκλήρωση του έργου είναι ήδη ασφυκτικά.  Ο χρόνος εξαντλείται και θα μας πάρουν τα  χρήματα πίσω – και καλά θα κάνουν», δήλωσε ο  αντιπεριφερειάρχης Ηλειας και ανέλυσε την πρότασή του για τη συνεργασία με την «Ολυμπία Οδό»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου