Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018

Δείτε την τελετή ονοματοδοσίας του λιμανιού Κατακόλου σε «Ιωάννης Λάτσης» [ΒΙΝΤΕΟ]


Με σύσσωμη την οικογένεια Λάτση να δίνει το παρόν πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η τελετή ονοματοδοσίας του λιμανιού του Κατακόλου σε «Λιμάνι Κατακόλου Ιωάννης Σπ. Λάτσης». Τον αγιασμό που προηγήθηκε της ονομασίας τέλεσε ο Σεβασμιόταος μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός με τον Επίσκοπο Ωλένης Αθανάσιο, ενώ η κορδέλα των εγκαινίων της αψίδας που φέρει το όνομα «Γιάννης Λάτσης» κόπηκε από την σύζυγο του καπετάνιου που έκανε γνωστό το Κατάκολο –και την Ελλάδα- σε όλο τον κόσμο, Εριέττα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου