Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Νεκρός 47χρονος από τη Σπάρτη μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς στην Ομόνοια


Δραματικό περιστατικό θανάτου ενός 47χρονου από την Σπάρτη στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας απασχολεί τις τελευταίες ώρες της ΕΛΑΣ.

Ο 47χρονος διέμενε σε ξενοδοχείο της οδού Βερανζέρου όπου κλήθηκαν -στις 5 το πρωί- αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης γιατί φέρεται να είχε προκαλέσει εκτεταμένο επεισόδιο και ζημιές. Στο ίδιο δωμάτιο μαζί του ήταν η σύζυγός του.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρξε συμπλοκή του 47χρονου με τους αστυνομικούς οι οποίοι φέρεται να τον κτύπησαν -σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες- για να τον ακινητοποιήσουν.
Οι αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης ακολούθως πήγαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από τραύματα που είχαν κι οι ίδιοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «in.gr» την υπόθεση χειρίζονται ήδη ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ και το περιστατικό χαρατηρίζεται «ιδιαίτερα σοβαρό». Πάντως, φως στα αίτια θανάτου του 47χρονου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου