Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

«WSJ»: Υποχώρησαν οι πωλήσεις πολυτελών διαμερισμάτων σε ΝΥ


 Τετάρτη, 22 Αυγούστου, 2018



Φωτογραφία αρχείου: «Εθνικός Κήρυξ» - Κώστας Μπέη.
NEA YOΡΚΗ. Οι πωλήσεις των πιο ακριβών διαμερισμάτων της Νέας Υόρκης μειώθηκαν αισθητά κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, αλλά πολλοί πωλητές έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα μειώνοντας τις τιμές για να κάνουν συμφωνίες, ανέφεραν μεσίτες, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η εφημερίδα «Wall Street Journal» σε σχετικό δημοσίευμά της.
«Αυτή είναι απλά μια αγορά που προσαρμόζεται σε χρόνιες υπερτιμήσεις σε σχέση με την αντίληψη των αγοραστών για αξία», δήλωσε ο Kirk Henckels, μεσίτης και αντιπρόεδρος της Stribling & Associates με έδρα τη Νέα Υόρκη.
Οι συνολικές πωλήσεις διαμερισμάτων αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων ή περισσότερο μειώθηκαν κατά 31% κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2017, σύμφωνα με μια έκθεση της Stribling.
Αλλά η πτώση των πωλήσεων συγκεντρώθηκε εξ ολοκλήρου στα condominiums, συμπεριλαμβανομένων και νεότερων κτιρίων, όπου η προσφορά ακριβών διαμερισμάτων έχει αυξηθεί, σύμφωνα με την έκθεση.
Σημειώνεται ότι οι τιμές των πολυτελών διαμερισμάτων αυξήθηκαν απότομα το 2014 και το 2015, αλλά από τότε έχουν σταθεί σε χαμηλότερα επίπεδα.
Παραδείγματα απότομων εκπτώσεων αφθονούν στην αγορά πολυτελών διαμερισμάτων. Ενα ρετιρέ πέντε υπνοδωματίων με βεράντα και ψηλό ταβάνι πωλήθηκε τον Αύγουστο σε ένα νέο κτίριο στην οδό North Moore 11 στο Tribeca.
Καταγράφηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2014, για 40 εκατομμύρια δολάρια, αλλά η τιμή μειώθηκε τρεις φορές από τότε, στα 22,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Τελικά η τιμή του φέρεται να υποχώρησε στα 20 εκατομμύρια δολάρια.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου