Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018

Από τα Καλάβρυτα τo καλύτερο μουστάκι.Από τα Καλάβρυτα τα καλύτερα μουστάκια

Παρασκευή, 17 Αυγούστου, 2018

Για άλλη μια χρονιά, στο Βελημάχι Γορτυνίας, πραγματοποιήθηκε στις 12 Αυγούστου ο διαγωνισμός για το καλύτερο μουστάκι. Οι συμμετοχές πολλές και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα... καλαβρυτινά μουστάκια.
Μάλιστα, οι δύο πρώτοι ήταν από τα Καλάβρυτα, ο Βασίλης Θωμάς από τις Σειρές και ο Νικόλαος Σκιντζής από το Λεχούρι. Τρίτος ήταν ο Σωτήρης Αγγελόπουλος από το Βελημάχι Γορτυνίας.
Ο Νίκος Σκιτζής, πάντα εντυπωσιακός δήλωσε στο «Καλάβρυτα News» ότι νιώθει περήφανος για την καταγωγή του αλλά και την για τη διάκριση και επόμενος στόχος του... η πρωτιά.
Ακολούθησε γλέντι που διήρκεσε μέχρι πρωίας με όλους τους παρευρισκομένους να χορεύουν μέχρι τελικής πτώσεως και να δείχνουν να απολαμβάνουν τη γιορτή με όλη τους την ψυχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου