Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Αυτοκτόνησε ο ομογενής Joseph Pappas που καταζητείτο ως ύποπτος για τον φόνο γιατρού


O Joseph James Pappas (Texas Department of Public Safety/Houston Police Department via AP)
ΧΙΟΥΣΤΟΝ. Αυτοκτόνησε σύμφωνα με την Αστυνομία ο Τζόσεφ -Τζέιμς- Πάππας (Joseph James Pappas II), ο οποίος καταζητείτο ως κύριος ύποπτος για τον φόνο του Δρα Mark Hausknecht, που υπήρξε και γιατρός του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου.
Η αυτοκτονία, σύμφωνα με το τοπικό μέσο click2houston έλαβε χώρα στο νοτιοδυτικό Χιούστον καθώς οι αστυνομικοί τον είχαν περικυκλώσει.
Ο αρχηγός της Αστυνομίας της πόλης, Art Acevedo ανέφερε ότι ένας δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος περιπολούσε στο Brays Bayou Greenway Trail, εντόπισε ένα άτομο σε περιοχή γνωστή με προβλήματα με graffiti. Οπως είπε, ο υπάλληλος πλησίασε το άτομο αυτό, το οποίο άρχισε να απομακρύνεται.
Σύμφωνα πάντα με τον κ. Acevedo, ο υπάλληλος βρήκε ένα πορτοφόλι που άφησε πίσω το εν λόγω άτομο, το οποίο είχε στοιχεία πως ήταν ο Πάππας.
Το περιστατικό έγινε περί τα 3,5 μίλια μακριά από την οικία του Πάππας στο Westbury.
Ο κ. Acevedo σημείωσε πως είναι πεπεισμένος ότι αν οι αστυνομικοί δεν είχαν περιορίσει τον Πάππας θα υπήρχαν πυροβολισμοί.
Υπογράμμισε δε ότι οι ερευνητές προσπαθούν ακόμη να «δέσουν» τις κινήσεις του Πάππας από τον πυροβολισμό του γιατρού στις 20 Ιουλίου. Οπως είπε, ένας μεγάλος φάκελος για τον Δρ. Hausknecht βρέθηκε στην οικία του Πάππας όταν οι επιθεωρητές το έψαξαν νωρίτερα στην εβδομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές ώρες νωρίτερα, η εφημερίδα «The News-Herald» ανέφερε ότι η Jeanette Spencer έλαβε ειδοποίηση με το ταχυδρομείο πως το σπίτι του οικογενειακού φίλου Τζόσεφ-Τζέιμς-Πάππα, έχει μεταφερθεί σ’ εκείνη.
Το έγγραφο μεταβίβασης είχε συνταχθεί τον Φεβρουάριο του 2017 αλλά η επίσημη εγγραφή του (recorded) έγινε στις 23 Ιουλίου στο Harris Country Courthouse.
Η Jeanette Spencer η οποία γνωρίζει τον κ. Πάππα περί τα 25 χρόνια είπε ότι «του τηλεφώνησα στις 24 Ιουλίου και μου είπε ότι πάσχει από τερματική ασθένεια και γι’ αυτό μου μεταβίβασε το σπίτι».
Ωστόσο στις 30 Ιουλίου που μία από τις κόρες της επρόκειτο να συναντηθεί με τον Πάππα καθώς θα επισκεπτόταν το Χιούστον, ο Πάππας έστειλε γραπτό τηλεφωνικό μήνυμα (text message) στην Jeanette Spencer λέγοντάς της ότι θα αυτοκτονούσε μίλια μακριά από σπίτια. Επίσης έδωσε οδηγίες να ασφαλίσουν το σπίτι.
Στο γραπτό τηλεφωνικό μήνυμα ο Πάππας έγραψε «συγνώμη που διαχειρίζομαι τα πράγματα κατ’ αυτόν τον τρόπο. Το σπίτι και η περιουσία τώρα είναι δικά σου. Σε παρακαλώ να κάνεις καλή χρήση για τον εαυτό σου και την κόρη σου».
Η Jeanette Spencer είπε ότι αμέσως τηλεφώνησε στην κόρη της να προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του και ειδοποίησε την Αστυνομία. Τηλεφωνήματα στον κ. Πάππα πήγαν αμέσως στον αυτόματο τηλεφωνητή.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου