Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

HΠΑ : Φυλάκιση 6 μηνών στον Τζορτζ Παπαδόπουλο προτείνει ο ανακριτής

Σάββατο, Αυγούστου 18-18 ή 8-18-18

Είχε αποδεχθεί την ενοχή του για ψευδή κατάθεση

HΠΑ : Φυλάκιση 6 μηνών στον Τζορτζ Παπαδόπουλο προτείνει ο ανακριτής

Ο ειδικός ανακριτής Ρόμπερτ Μιούλερ πρότεινε στην έκθεση των προτάσεών του να καταδικαστεί από τη δικαστική έδρα ο Τζορτζ Παπαδόπουλος, πρώην σύμβουλος της προεκλογικής εκστρατείας του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, σε φυλάκιση έως και έξι μήνες για ψευδή κατάθεση στους ομοσπονδιακούς πράκτορες που ερευνούσαν την ανάμειξη του ρωσικού παράγοντα στις προεδρικές εκλογές του 2016.
«Η κυβέρνηση δεν λαμβάνει θέση σχετικά με κάποια συγκεκριμένη ποινή που πρέπει να επιβληθεί, όμως θεωρεί με όλον το σεβασμό πως μια ποινή φυλάκισης που θα φθάνει τους έξι μήνες είναι η δέουσα και δικαιολογείται πλήρως» αναφέρει στην έκθεσή του ο Μιούλερ.
Ο Παπαδόπουλος είχε αποδεχθεί την ενοχή του τον περασμένο Οκτώβριο για ψευδή κατάθεση στους πράκτορες του FBI, οι οποίοι ερευνούσαν την πιθανή ανάμειξη της Ρωσίας στην εκλογή του Τραμπ. Η δικάσιμος έχει οριστεί για τις 7 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου