Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018

HΠΑ : Φυλάκιση 6 μηνών στον Τζορτζ Παπαδόπουλο προτείνει ο ανακριτής

Σάββατο, Αυγούστου 18-18 ή 8-18-18

Είχε αποδεχθεί την ενοχή του για ψευδή κατάθεση

HΠΑ : Φυλάκιση 6 μηνών στον Τζορτζ Παπαδόπουλο προτείνει ο ανακριτής

Ο ειδικός ανακριτής Ρόμπερτ Μιούλερ πρότεινε στην έκθεση των προτάσεών του να καταδικαστεί από τη δικαστική έδρα ο Τζορτζ Παπαδόπουλος, πρώην σύμβουλος της προεκλογικής εκστρατείας του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, σε φυλάκιση έως και έξι μήνες για ψευδή κατάθεση στους ομοσπονδιακούς πράκτορες που ερευνούσαν την ανάμειξη του ρωσικού παράγοντα στις προεδρικές εκλογές του 2016.
«Η κυβέρνηση δεν λαμβάνει θέση σχετικά με κάποια συγκεκριμένη ποινή που πρέπει να επιβληθεί, όμως θεωρεί με όλον το σεβασμό πως μια ποινή φυλάκισης που θα φθάνει τους έξι μήνες είναι η δέουσα και δικαιολογείται πλήρως» αναφέρει στην έκθεσή του ο Μιούλερ.
Ο Παπαδόπουλος είχε αποδεχθεί την ενοχή του τον περασμένο Οκτώβριο για ψευδή κατάθεση στους πράκτορες του FBI, οι οποίοι ερευνούσαν την πιθανή ανάμειξη της Ρωσίας στην εκλογή του Τραμπ. Η δικάσιμος έχει οριστεί για τις 7 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου