Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Γιατί δεν πρέπει να κοιμάστε ΠΟΤΕ με τον ανεμιστήρα ανοιχτό


Τρίτη, 7 Αυγούστου, 2018Χρειάζεται προσοχή και μέτρο!Και αυτό γιατί, όπως σημειώνουν οι ειδικοί, ο ανεμιστήρας σε λειτουργία ολόκληρο το βράδυ, εγκυμονεί κινδύνους.
Ο λόγος είναι ότι παρά το γεγονός ότι κινεί τον αέρα, δίνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς, ανασηκώνει δυστυχώς σκόνη και γύρη που κατακάθεται σε κάθε δωμάτιο.
Ειδικά οι αλλεργικοί και όσοι έχουν άσθμα, δεν πρέπει έτσι σε καμία περίπτωση να κοιμούνται με τον ανεμιστήρα ανοιχτό, γιατί η σκόνη ανακυκλώνεται και την εισπνέουν όταν κοιμούνται.
Επίσης, όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς, ο ανεμιστήρας πρέπει να καθαρίζεται τακτικά, ώστε να μην έχει σκόνη στις λεπίδες του, καθώς αυτή θα εκτοξευτεί στον αέρα όταν τον ενεργοποιήσετε.
Παράλληλα, ο ανεμιστήρας μπορεί να ερεθίσει τα μάτια ιδίως όσων φορούν φακούς επαφής κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Ο κίνδυνος φυσικά αυξάνεται κατακόρυφα στα άτομα που κοιμούνται με τα μάτια τους μισάνοιχτα (και είναι περισσότεροι από όσους φαντάζεστε).Τέλος, ο ανεμιστήρας μπορεί να προκαλέσει πόνο στους μυς.
Ο πόνος στο σβέρκο και στην πλάτη που μπορεί να νιώσετε το πρωί που θα ξυπνήσετε, μπορεί να οφείλεται στο συνεχές ρεύμα αέρα από τον ανεμιστήρα…
ΠΗΓΗ: funtime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου