Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Ελληνικής καταγωγής ο φερόμενος ως φονιάς του γιατρού του Μπους


Πέμπτη, 2 Αυγούστου, 2018


Ο Ελληνικής καταγωγής Τζόσεφ-Τζέιμς Πάππας, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τον γιατρό του πρώην Προέδρου Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου Φωτογραφία Texas Department of Public Safety/Houston Police Department via AP
Ελληνικής καταγωγής φαίνεται να είναι ο κατηγορούμενος για τον φόνο του γιατρού Mark Hausknecht στο Χιούστον του Τέξας, ο οποίος ήταν ο προσωπικός ιατρός του πρώην Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου.
Ο καταζητούμενος ύποπτος για τον φόνο ονομάζεται σύμφωνα με την Αστυνομία Τζόσεφ –Τζέιμς Πάππας είναι 65 ετών και φέρεται να είχε μνησικακία για το θύμα του η οποία πήγαινε πίσω είκοσι χρόνια.
Οι Αστυνομικές Αρχές τον αναζητούν και κάνουν έκκληση στους πολίτες να επικοινωνήσουν μαζί τους αν γνωρίζουν κάτι σχετικό για τον κ. Πάππα, ο οποίος θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος.
Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το απόγευμα της Τετάρτης 1ης Αυγούστου, ο αρχηγός της Αστυνομίας του Χιούστον Τέξας Αρτ Ασεβέντο είπε ότι η έρευνα της Αστυνομίας με την βοήθεια από πολίτες τους οδήγησε στον ύποπτο Τζόσεφ-Τζέιμς Πάππα, ο οποίος εξακολουθεί να αναζητείται.
Αναφερόμενος στον ιατρό καρδιολόγο ο οποίος πυροβολήθηκε τρεις φορές ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του σε δρόμο στο Ιατρικό Κέντρο του Τέξας ο κ. Ασεβέντο είπε πως «έχομε πει ότι πιστεύαμε ότι ο γιατρός είχε γίνει στόχος και ο οποίος πραγματικά είχε γίνει. Μία από τις πληροφορίες που λάβαμε ανέφερε ότι η μητέρα του ύποπτου ήταν ασθενής του Δρ. Mark Hausknecht και η οποία πέθανε κατά τη διάρκεια εγχείρησης πριν από 20 χρόνια. Κι έτσι αυτό φαίνεται να είναι μία μνησικακία 20 ετών».
Επί πλέον η Αστυνομία πληροφορήθηκε ότι ο 65χρονος Τζόσεφ-Τζέιμς Πάππας δεν είχε ακουστεί σε ανθρώπους που τον γνωρίζουν για περισσότερες από 24 ώρες. Ο κ. Ασεβέντο είπε ακόμα πως «υπάρχει ένα γραπτό τηλεφωνικό μήνυμα –text message- που είχε στείλει σε κάποιον στο οποίο έλεγε ότι θα αυτοκτονούσε».
Αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα του Χιούστον διενήργησαν έρευνα στο σπίτι του Πάππα χτες το βράδυ στις 9 η ώρα αλλά δεν τον βρήκαν εκεί. Γύρω στις 4 η ώρα σήμερα τα ξημερώματα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον ύποπτο με την κατηγορία του φόνου.
Ο κ. Ασεβέντο είπε επίσης πως «ελήφθησαν τεκμήρια τα οποία συνδέουν τον Πάππα με αυτό το έγκλημα» και συμπλήρωσε πως «πιστεύομε απολύτως πως αυτός είναι ο φονιάς».
Είπε ακόμα πως ο καταζητούμενος συνήθως οδηγούσε ένα ποδήλατο δέκα ταχυτήτων και ήταν σε καλή φυσική κατάσταση. Τόνισε πως «υπήρξε μεγάλος προγραμματισμός για το έγκλημα και δυστυχώς κάποια δεξιότητα. Οι πυροβολισμοί που έκανε προϋπέθεταν δεξιότητα».
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου