Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com


Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Πέθανε άνδρας στην Εθνική Οδό αφότου έσπευσε για βοήθεια στο Κέντρο Υγείας που ήταν κλειστό


EUROKINISSI
Τραγικό τέλος είχε η περιπέτεια ενός 42χρονου άνδρα ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής αισθάνθηκε μια αδιαθεσία στην Εθνική Οδό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του lamiareport.grο άτυχος άνδρας που ταξίδευε με προορισμό την Καρδίτσα ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια σε ένα κοντινό Κέντρο Υγείας.
Όταν ωστόσο έφτασε στο κέντρο Υγείας στα Καμένα Βούρλα το βρήκε κλειστό. Στη συνέχεια κάλεσε άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, όταν όμως έφτασε στο σημείο το ασθενοφόρο ο 42χρονος ήδη είχε χάσει τις αισθήσεις του.
Το ασθενοφόρο ξεκίνησε για το Νοσοκομείο Λαμίας, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των διασωστών ο 42χρονος κατέληξε.
Σημειώνεται ότι η ΠΟΕΔΗΝ σε μία από τις πολλές καταγγελίες της προς τη σημερινή κυβέρνηση είχε ζητήσει η οργάνωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας να είχε ξεκινήσει από τα Κέντρα Υγείας, ανάμεσά τους και το «ΚΥ – Φάντασμα των Καμένων Βούρλων», για το οποίο τόνιζε «Με τη λειτουργία του θα εξυπηρετούσε χιλιάδες πολίτες, επισκέπτες που τώρα είναι αναγκασμένοι να διακομίζονται στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Κινδυνεύει η ζωή των εκτάκτων περιστατικών λόγω καθυστερήσεων στις διακομιδές».
Εξίσου δραματική ήταν και η έκκληση πριν από μερικές ημέρες του πρώην υφυπουργού Υγείας Αθανάσιου Γιαννόπουλου, ο οποίος ήλπιζε «ότι κάποιοι υπεύθυνοι θα συγκινηθούν για να δώσουν λύσεις» θεωρώντας «τραγικό το ΚΥ Καμένων Βούρλων να είναι ερμητικά κλειστό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου