Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018

Ο ομογενής Τζον Κατσιματίδης ανάμεσα στους προσκεκλημένους του προέδρου Τραμπ (βίντεο)


Παρασκευή, 10 Αυγούστου, 2018Ο κ. Τζον Κατσιματίδης. AP Photo/Seth Wenig, FILE).
ΜΠΕΝΤΜΙΝΣΤΕΡ. ΝΕΑ ΙΕΡΣΕΗ. Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε την Τρίτη με τους ηγέτες μερικών εκ των μεγαλυτέρων εταιρειών παγκοσμίως.
Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους βρισκόταν και ο ομογενής Πρόεδρος, Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Red Apple, Τζον Κατσιματίδης, σύμφωνα και με το Bloomberg.
Η συνάντηση αυτή του προέδρου Τραμπ με τους επιχειρηματίες έγινε στο πλαίσιο διαμόρφωσης του οικονομικού του μηνύματος για τις μεσοπρόθεσμες εκλογές.
Τα στελέχη των πολυεθνικών ταξίδευσαν μέχρι το θέρετρο γκολφ του Τραμπ στο Μπεντμίνστερ της Νέας Ιερσέης, όπου ο Πρόεδρος βρίσκεται εν μέσω «διακοπών εργασίας», όπως αυτές αποκαλούνται από τον Λευκό Οίκο.
Ο κ. Τραμπ συνοδευόταν από βοηθούς του, συμπεριλαμβανομένης της κόρης του Ιβάνκα και του γαμπρού του Τζάρεντ Κούσνερ. Μαζί του βρισκόταν και ο Λάρυ Κάντλοου, ο κορυφαίος οικονομικός του σύμβουλος, αλλά και ο αναπληρωτής υπεύθυνος προσωπικού Κρις Λιντέλ.
Ο κ. Τραμπ χαίρει της υποστήριξης των επιχειρηματιών για τον φορολογικό νόμο που υπέγραψε πέρυσι αλλά και των απορρυθμιστικών πολιτικών του – πολιτικές οι οποίες η κυβέρνησή του θεωρεί πως τροφοδοτούν την οικονομική ανάπτυξη και περιορίζουν την ανεργία.
Οι περικοπές των εταιρικών φόρων που εισηγήθηκε ο κ. Τραμπ συνέβαλαν στην αύξηση των φετινών κερδών, αντιπροσωπεύοντας το 43% της αύξησης των κερδών για τον δείκτη «S&P 500» για το πρώτο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.
Ωστόσο, ορισμένοι διευθύνοντες σύμβουλοι έχουν επικρίνει τις πολιτικές μετανάστευσης του Τραμπ και, ιδιαιτέρως, τον εμπορικό πόλεμο με την Κίνα και τους συμμάχους των ΗΠΑ, οι οποίες απειλούν πλέον τις πωλήσεις πολλών εταιρειών.
Σύμφωνα με τη λίστα του Bloomberg News, στους καλεσμένους του κ. Τραμπ συμπεριλαμβάνονταν εκτός του κ. Κατσιματίδη οι:
Μάικ Μέινλι, Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat Chrysler Automobiles NV
Ιντρα Νούγι, Αναπληρωτής Διευθύνουσα Σύμβουλος της PepsiCo Inc.
Αλεξ Γκόρσκι, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Johnson & Johnson
Χάρολντ Χαμ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Continental Resources Inc.
Φρεντ Σμιθ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FedEx Corp.
Ντένις Μίλενμπουργκ, Διευθυντής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Boeing Co.
Ντάριους Ανταμτσικ, Διευθυντής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Honeywell International Inc.
Τζιμ Κοχ, Πρόεδρος της Boston Beer Co. Inc.
Μαρκ Βάινμπεργκερ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ernst & Young
Αγεϊ Μπάνγκα, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mastercard Inc.
Μαρκ Σούτον, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της International Paper Co.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου