Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Μαζεύει τη "παπάρα" η Αυλωνίτου μετά την κατακραυγή για τις ύβρεις κατά Μητσοτάκη

Παρασκευή, 10 Αυγούστου, 2018

Τι δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Τα «μαζεύει» η Αυλωνίτου μετά την κατακραυγή για τις ύβρεις κατά Μητσοτάκη
«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι η συγκεκριμένη έκφραση ήταν ατυχής και ότι δεν με αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση ούτε ως πολιτικό ούτε ως άνθρωπο» ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, λίγες ώρες μετά την κατακραυγή για τις ύβρεις που εξαπέλυσε κατά του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκης.
«Προφανώς και δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί» τόνισε η κ. Αυλωνίτου μιλώντας στο news247 αρχικά και πρόσθεσε: «Ωστόσο, η ουσία του θέματος δεν αλλάζει. Θα μπορούσα φυσικά να χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση όπως ανοησίες ή πράγματα που δεν στέκουν επιστημονικά γιατί πράγματι ο κ. Μητσοτάκης είπε πράγματα για τις φωτιές που δεν μπορούν να σταθούν».
Στη συνέχεια ανέφερε ότι λυπάται διότι λόγω της έκφρασης δεν σταθήκαμε στην ουσία του πράγματος έτσι όπως θέλησε να την εκφράσει.
«Για τον Πρωθυπουργό πάντως έχουν επιλεγεί στο παρελθόν πολύ πιο βαριές εκφράσεις και λέξεις», κατέληξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου