Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Η ιστοσελίδα μας, paneliakos.com, σας εύχεται

Υγεία, Πρόοδο και Ευτυχία - Χρόνια Πολλά
Καλά Χριστούγεννα, KALA CHRISTOUGENNA (Greek)
Merry Christmas (American English, USA)

English (UK) Happy Christmas

German: Frohe Weihnachten
French: Joyeux Noël
Spanish: ¡Feliz Navidad
Italian: Buon Natale
Portuguese: Feliz Natal
Japanese: メリークリスマス
Russian: С Рождеством
Dutch: Vrolijk kerstfeest
Swedish: God jul
Czech: Veselé vánoce
Turkish:Mutlu Noeller
Albanian: Gëzuar Krishtlindjet
Estonian: Häid Jõule
Hebrew: חג מולד שמח
Chinese: 圣诞快乐
Ukrainian: З Різдвом
Serbian: Срећан Божић
Filipino: Maligayang Pasko
Georgian: შობა
Finish: hyvää joulua

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

Οικογένεια Λάτση: Η μεγάλη επιστροφή για τον Πύργο και το Κατάκολο!

Κυριακή, 5 Αυγούστου, 2018

Μετά από μια μακρά περίοδο αποστασιοποίησης, λόγω εσφαλμένων χειρισμών τοπικών παραγόντων κατά το παρελθόν, «αναθερμαίνεται» το ενδιαφέρον της οικογένειας Λάτση για τον Πύργο και το Κατάκολο.
Αυτό σηματοδοτεί η επιστολή του Γραμματέα του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση Δημήτρη Αφεντούλη προς το δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή με ημερομηνία 2 Αυγούστου 2018. Στην επιστολή του αυτή ο κ. Αφεντούλης επισημαίνει ότι το Ίδρυμα προτίθεται να χρηματοδοτήσει την επισκευή και τον καλλωπισμό του Λάτσειου  Δημοτικού Μεγάρου που φέρει το όνομα του Ιωάννη Λάτση, καθώς με δικά του χρήματα κατασκευάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όπως και της οικίας του στο Κατάκολο. Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην επιστολή, το Ίδρυμα Λάτση θα προχωρήσει στην αγορά σύγχρονης παιδικής χαράς που θα την εγκαταστήσει στην πλατεία του Κατακόλου.
Η πρωτοβουλία του Ιδρύματος, και κατ’ επέκταση της οικογενείας Λάτση, έρχεται λίγες μόλις μέρες από την δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης της κοινής υπουργικής  απόφασης των υπουργών Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη και Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή για την ονομασία του Λιμανιού στο Κατάκολο σε λιμάνι «Ιωάννης Λάτσης». Είχε προηγηθεί ως γνωστόν ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου. Την ικανοποιη
Ο κ. Λιατσής μετά από αυτή τη θετική εξέλιξη δεν έκρυβε την ικανοποίηση  του λέγοντας ότι ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις της οικογένειας Λάτση με το δήμο Πύργου. «Το βέβαιο είναι ότι μόνο σημαντικά οφέλη μπορεί να προκύψουν για τον Πύργο, το Κατάκολο και  την ευρύτερη περιοχή», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου