Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Καλώς τα παλληκάρια, αλλά κάπου δεν "κολλάει"

Πέμπτη, 16 Αυγούστου, 2018


Και ποιός από τους αρχηγούς των κομμάτων δεν μίλησε αμέσως μόλις απελευθερώθηκαν από τους Τούρκους οι δύο στρατιωτικοί που επί 167 ημέρες κρατούνταν στις φυλακές της Ανδριανούπολης;  Όλοι είπαν ένα λόγο!

Ο πρωθυπουργός, ο υπουργός αμύνης, υπουργοί, οι αρχηγοί των κομμάτων και πολλοί άλλοι "άρπαξαν" την ευκαιρία για δωρεάν διαφήμιση!

Καλώς επέστρεψαν τα παιδιά και καλώς τους δέχτηκαν οι γονείς, συγγενείς και φίλοι τους. Πεντέμισι μήνες στη φυλακή δεν είναι και λίγος καιρός.

Το ερώτημά μου όμως είναι γιατί τόσος ντόρος. Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος!Τα άγρια χαράματα ο υπουργός αμύνης στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”; (Να δούμε ως πότε θα έχουμε αυτό το όνομα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης).  Άλλοι αξιωματούχοι και άγημα παρακαλώ!  Παρέλαση δεν έγινε όμως!
Σε άλλες εποχές οι δύο στρατιωτικοί θα είχαν περάσει στρατοδικείο γιατί πέρασαν τη συνοριακή γραμμή.  Απλώς σκέπτομαι ότι γίνεται τόσος μεγάλος ντόρος.  Κάπου δεν κολλάει.

Μα φυσικά το θέμα “πουλάει”.
Αλλά γιατί τους άφησαν οι Τούρκοι; Εδώ είναι το ερώτημα και πέρα από “της καλής γειτονίας” και ότι οι "διπλωματικές σχέσεις..."  Αυτά είναι ωραία αλλά μήπως δεν είναι έτσι;

Θα σταθώ σε ένα άρθρο της ΕΣΤΙΑ (αρχαιότερης Ελληνικής εφημερίδας) της 3ης Αυγούστου, 2018 που αναφέρει ότι κάτι δρομολογεί το ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Με άλλα λόγια λέει για την εκλογή των μουφτήδων στη Θράκη. Όπου μέχρι τώρα διορίζονταν από την εκάστοτε Ελληνική Κυβέρνηση, όπως γίνεται και σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Να όμως που μάλλον κατόπιν επέμβασης του Ερντογάν ο Τσίπρας συμφώνησε να εκλέγονται από τον μωαμεθανικό πληθυσμό της Θράκης. Με άλλα λόγια κάπου 120,000 ψηφοφόρους που θα μπορούσαν να “αλλοιώσουν” το εκλογικό αποτέλεσμα σε εθνικές εκλογές αφού η πλειοψηφία θα υποστήριζε το ΣΥΡΙΖΑ.
Εάν είναι έτσι τότε ο κ. Τσίπρας και η ομάδα του παίζει με τη φωτιά. 
Σταράτα πράγματα.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου