Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com


Διαβάστε σε συνέχειες

Το πρόσφατο ταξίδι «έκπληξη» στην Ελλάδα

του Βασίλη Καυκά

Ταξίδι «έκπληξη» στην Ελλάδα


Από το τελευταίο μου ταξίδι στην Ελλάδα.

Τη χώρα που γεννήθηκαν θεοί

Ο γάμος του Γιώργου και της Σοφίας στην Αμαλιάδα

Συνάντηση με το νέο Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Θανάση Βασιλόπουλο

Ψήφο για πρώτη φορά στη Πατρίδα και ένα ποτό στο «Επαρχείο»

Συνάντηση με το Δήμαρχο Αμαλιάδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και τον επίτιμο Πρόεδρο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας κ. Κώστα Κουτρουμπή στη Κουρούτα

Μπάνιο στη παραλία της Ζαχάρως και στην Κουρούτα

ΕΝΦΙΑ & Κτηματολόγιο, "βαστάτε ποδαράκια μου"

Μία μέρα στα Τριπόταμα, και το Λεχούρι Αχαΐας

Τι τραβάει κάποιος για να ανοίξει λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα

Το "δράμα" της επιστροφής και χωρίς βαλίτσα

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

Κωνσταντοπούλου: Ο Κοντονής πήγε κρυφά την Τρίτη στον Άρειο Πάγο

Κωνσταντοπούλου: Ο Κοντονής πήγε κρυφά την Τρίτη στον Άρειο Πάγο
Πέμπτη, 9 Αυγούστου, 2018

«Η τραγωδία που σημειώθηκε πριν από 17 μέρες στο Μάτι είναι έγκλημα και δεν είναι ατύχημα. Ως έγκλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί και να διερευνηθεί. Εμείς καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά στην οποία αναφέρουμε πολύ συγκεκριμένα και τις αξιόποινες πράξεις και τις αξιόποινες παραλείψεις που συνδέονται με τους θανάτους των συνανθρώπων μας. Μιλούμε για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο, μιλούμε για έκθεση κακουργηματική, δηλαδή έκθεση από την οποία προήλθε θάνατος ή βαρύς τραυματισμός και μιλάμε για την αξιόποινη απόπειρα συγκάλυψης η οποία εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια όλων μας από την κυβέρνηση» ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Μιλώντας στο Θέμα FM η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας είπε ότι «ο ενδεχόμενος δόλος σημαίνει τη γνώση ότι υπάρχει το ενδεχόμενο από τις πράξεις σου ή από τις παραλείψεις σου να επέλθουν θάνατοι και την αποδοχή αυτού του ενδεχομένου. Για εμάς δεν υπάρχει κάποιος αυτοδιοικητικός ή κυβερνητικός που να μην ήξερε το ενδεχόμενο θανάτου. Υπάρχει κυβερνητική ευθύνη και αυτό επιτείνεται από το γεγονός ότι πια είναι αποδεδειγμένο ότι άνθρωποι ήταν πεσμένοι στη θάλασσα και πάλευαν με τα κύματα από τις 19:00 το απόγευμα και ενώ είναι επίσης αποδεδειγμένο ότι οι πρώτοι νεκροί είχαν εντοπιστεί πριν νυχτώσει παρακολουθήσαμε αυτή τη σκηνοθετημένη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό όπου όλοι μιλούσαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Έκαναν συζήτηση μεταξύ τυρού και αχλαδιού την ώρα που άνθρωποι χάνονταν».


«Αυτά που κάνει η κυβέρνηση είναι μια άθλια και ξετσίπωτη προσπάθεια για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, να παραπλανήσει τους πολίτες και να στρέψει τους πολίτες σε άλλα θέματα όπως είναι η ηθελημένη κατεύθυνση των ερευνών και του ενδιαφέροντος προς το ζήτημα των αυθαιρέτων» είπε.


Όπως ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου « ο κ. Κοντονής είναι εκτεθειμένος καθώς χθες Τρίτη κατελήφθη στον Άρειο Πάγο να επισκέπτεται κρυφά την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να μην το γνωρίζουν οι συντάκτες του δικαστικού ρεπορτάζ. Όπως γνωρίζετε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διορίζεται από την κυβέρνηση. Υπάρχει μείζον ζήτημα αξιοπιστίας της και αυτό το ζήτημα διογκώνεται από το γεγονός ότι χθες δέχθηκε κρυφή επίσκεψη από τον κ. Κοντονή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου