Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018

Μεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη στη Δαφνιώτισσα, Ηλείας – Εκκενώθηκαν σπίτια

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την στιγμή πυρκαγιά στο χωριό Δαφνιώτισσα, του δήμου Ήλιδας που βρίσκετε μεταξύ Αμαλιάδας και Σιμόπουλο.  Το φαινόμενο δεν είναι πρωτοφανές αφού κάθε χρόνο η συγκεκριμμένη περιοχή της Δαφνιώτισσας-Περιστερίου-Γεράκι-Κεραμυδιά η φωτιές είναι συχνές τους θερινούς μήνες!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews, η φωτιά καίει δασική έκταση (πευκόδασος), σε δύσβατο σημείο και έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει δοθεί εντολή εκκένωσης του χωριού, αλλά προς το παρόν έχουν εκκενωθεί τα σπίτια που βρίσκονται στην πλαγιά της Δαφνιώτισσας.
Στο χωριό μεταβαίνει αυτή την ώρα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας.
Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο, ενώ αναμένεται ενίσχυση των δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου