Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018

Μνημόσυνο στην Αμαλιάδα για το Βασίλη και Κώστα Κουτρουμπή

 Δευτέρα, 20 Αυγούστου, 2018

Χθες Κυριακή, 19 Αυγούστου έγινε στην Αμαλιάδα, Ηλείας μνημόσυνο από τους γονείς των δύο Ηλειτόπουλων από το Τορόντο που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή από τους γονείς κ. Κώστα και κ. Ζωή Κουτρουμπή που κατοικούν μόνιμα στο Τορόντο, Καναδά.
Τα δύο παιδιά τους έφυγαν από τη ζωή ο μεν Γιώργος πριν μήνες ο δε Βασίλης δολοφονήθηκε σε προάστιο του Τορόντο πριν μερικά χρόνια.
Οι δύο χαροκαμένοι γονείς κάλεσαν συγγενείς, πατριώτες και φίλους που ήσαν στην Ηλεία τόσο από την Αμαλιάδα όσο και άλλες περιοχές της Ηλείας αλλά και από τις ΗΠΑ και Καναδά στο μνημόσυνο όπου παρευρέθηκαν δύο μητροπολίτες αλλά και ο Δήμαρχος Αμαλιάδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και άλλοι αξιωματούχοι.
Μετά το μνημόσυνο το ζεύγος Κουτρουμπή προσκάλεσε όλους να παρευρεθούν σε εστιατόριο "Αχίλλειον" στην παραλία της Κουρούτας όπου ακολούθησε φαγητό εις μνήμη των παιδιών των.

Η ιστοσελίδα μας, www.paneliakos.com ο Πανηλειακός Σύλλογος Βοστώνης και όλοι οι Ηλείοι της Αμερικής και Καναδά είμαστε συμπαραστάτες στο ζεύγος Κουτρουμπή.  Να σημειώσουμε ότι ο κ. Κώστας Κουτρουμπής διετέλεσε πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ & Καναδά και έχει ψηφιστεί επίτιμος πρόεδρος της ως άνω Ομοσπονδίας.
Αιωνία η Μνήμη του Γιώργου και Βασίλη Κουτρουμπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου