Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Μνημόσυνο στην Αμαλιάδα για το Βασίλη και Κώστα Κουτρουμπή

 Δευτέρα, 20 Αυγούστου, 2018

Χθες Κυριακή, 19 Αυγούστου έγινε στην Αμαλιάδα, Ηλείας μνημόσυνο από τους γονείς των δύο Ηλειτόπουλων από το Τορόντο που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή από τους γονείς κ. Κώστα και κ. Ζωή Κουτρουμπή που κατοικούν μόνιμα στο Τορόντο, Καναδά.
Τα δύο παιδιά τους έφυγαν από τη ζωή ο μεν Γιώργος πριν μήνες ο δε Βασίλης δολοφονήθηκε σε προάστιο του Τορόντο πριν μερικά χρόνια.
Οι δύο χαροκαμένοι γονείς κάλεσαν συγγενείς, πατριώτες και φίλους που ήσαν στην Ηλεία τόσο από την Αμαλιάδα όσο και άλλες περιοχές της Ηλείας αλλά και από τις ΗΠΑ και Καναδά στο μνημόσυνο όπου παρευρέθηκαν δύο μητροπολίτες αλλά και ο Δήμαρχος Αμαλιάδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και άλλοι αξιωματούχοι.
Μετά το μνημόσυνο το ζεύγος Κουτρουμπή προσκάλεσε όλους να παρευρεθούν σε εστιατόριο "Αχίλλειον" στην παραλία της Κουρούτας όπου ακολούθησε φαγητό εις μνήμη των παιδιών των.

Η ιστοσελίδα μας, www.paneliakos.com ο Πανηλειακός Σύλλογος Βοστώνης και όλοι οι Ηλείοι της Αμερικής και Καναδά είμαστε συμπαραστάτες στο ζεύγος Κουτρουμπή.  Να σημειώσουμε ότι ο κ. Κώστας Κουτρουμπής διετέλεσε πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ & Καναδά και έχει ψηφιστεί επίτιμος πρόεδρος της ως άνω Ομοσπονδίας.
Αιωνία η Μνήμη του Γιώργου και Βασίλη Κουτρουμπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου