Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Στις πληγείσες περιοχές της Αν. Αττικής ο Προκόπης Παυλόπουλος


Στις περιοχές όπου εκτυλίχτηκε η τραγωδία, κατά την καταστροφική φωτιά της 23ης Ιουλίου, στο Μάτι Αττικής, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομίλησε με κατοίκους της περιοχές, ενώ επισκέφτηκε το Λύρειο Ίδρυμα, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Μητροπολίτη Κηφισίας, Κύριλο, μοναχούς και μοναχές.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος στο ΜάτιΟ Προκόπης Παυλόπουλος στο Μάτι

Ο κ. Παυλόπουλος επέλεξε να επισκεφτεί την περιοχή, χωρίς την παρουσία καμερών, όπως έκανε και κατά την επίσκεψή του στον Ευαγγελισμό.
Μιλώντας με τους πληγέντες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε πως η προεδρία θα είναι από πάνω μέχρι την τελευταία στιγμή και θα ελέγχει, εάν θα γίνουν πράξη οι υποσχέσεις που έχουν δοθεί, υπογραμμίζοντας την ανάγκη, όσοι έχουν χάσει τα σπίτια τους από τη φωτιά, να στεγαστούν πριν μπει ο χειμώνας.

Η Μότορ Όιλ αναλαμβάνει την αποκατάσταση του Λυρείου Παιδικού Ιδρύματος

Στην άμεση αποκατάσταση ζημιών που υπέστη το Λύρειο Παιδικό Ϊδρυμα, προχωρά η «Μότορ Όιλ Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε.», σε συνεννόηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, συμβάλλοντας έτσι στην αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών της πυρκαγιάς που έπληξε περιοχές της Ανατολικής Αττικής
Ειδικότερα, η εταιρεία θα αναλάβει την ανακατασκευή κτισμάτων που καταστράφηκαν από τη φωτιά όπως του ξενώνα κατοικίας των παιδιών, του οικήματος υποδοχής και διημέρευσης, του οικήματος λογιστηρίου και κοινωνικής πρόνοιας, καθώς και της αποθήκης τροφίμων.
Επίσης, θα αντικαταστήσει οχήματα που καταστράφηκαν, τα οποία απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης των παιδιών του Ιδρύματος, ενώ θα συμβάλει και στην ανάπλαση του εξωτερικού χώρου του Ιδρύματος.
«Στόχος μας είναι η προσφορά μας να βοηθήσει έτσι ώστε το Ίδρυμα να καταφέρει να συνεχίσει το σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί για τα παιδιά της χώρας μας» αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας.
Πηγή: NEWS247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου