Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Στις φυλακές Βόλου ο Δ. Κουφοντίνας – Η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη


Παρασκευή, 3 Αυγούστου, 2018Στις αγροτικές φυλακές Βόλου μεταφέρεται ο πολυισοβίτης Δημήτρης Κουφοντίνας, μετά από απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών, που ανήκει στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, για τη μεταγωγή κρατουμένου σε αγροτική φυλακή (που ορίζεται από τον νόμο ως ανοικτή φυλακή) πρέπει να προηγηθεί αίτηση του ενδιαφερομένου κρατουμένου.
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, έχει καταδικαστεί για σειρά δολοφονιών σε 16 φορές ισόβια.

Μητσοτάκης: Στα μουλωχτά η μεταγωγή του

«Το πρωί έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου» σημειώνει από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτώντας τον πρωθυπουργό: «κ.Τσίπρα,την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί & οι πολίτες σας επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα,κυνισμό & συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του κατά συρροή δολοφόνου;».

ΣΥΡΙΖΑ: Ασόβαρος ο κ. Μητσοτάκης

«Μόνο ο κ. Μητσοτάκης είναι τόσο ασόβαρος, που θα μπορουσε να συνδέσει ακόμα και τον Κουφοντίνα με τις φονικές πυρκαγιές» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σε ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου