Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Τραμπ : Απειλές κατά Τουρκίας μετά την άρνηση απελευθέρωσης του αμερικανού πάστορα

Σάββατο, Αυγούστου 18-18 ή 8-18-18

«Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Δεν μπορούν να παίρνουν τους ανθρώπους μας»
Τραμπ : Απειλές κατά Τουρκίας μετά την άρνηση απελευθέρωσης του αμερικανού πάστορα
Στην είδηση ότι η Τουρκία αρνήθηκε να απελευθερώσει τον αμερικανό πάστορα αντέδρασε οργισμένος ο Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας πως «δεν πρόκειται να το δεχτούμε χωρίς να κάνουμε τίποτα».
Ο αμερικανός πρόεδρος προέβη σε νέες απειλές τονίζοντας πως «θα έπρεπε να μας τον έχουν δώσει πίσω εδώ και πολύ καιρό και η Τουρκία, κατά την άποψή μου, ενήργησε πολύ, πολύ άσχημα».
«Επομένως, δεν έχουμε δει ακόμη το τέλος αυτής της ιστορίας. Δε θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Δεν μπορούν να παίρνουν τους ανθρώπους μας» υπογράμμισε ο αμερικανός πρόεδρος μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Τουρκία ανακοίνωσε ότι αρνήθηκε εκ νέου να άρει τον κατ’ οίκον περιορισμό του αμερικανου πάστορα, Άντριου Μπράνσον.
Η εν λόγω υπόθεση έχει προκαλέσει βαθιές πληγές στις σχέσεις Άγκυρας – Ουάσιγκτον με τις ΗΠΑ μάλιστα να επιβάλουν κυρώσεις στην άλλη πλευρά και την τουρκική λίρα να χάνει τεράστιο μέρος της αγοραστικής της αξίας.
Αφού έγινε γνωστή η είδηση, η ισοτιμία της λίρας, η οποία έχει χάσει φέτος περίπου το 40% της αξίας της, έπεσε στις 6,21 λίρες στο δολάριο, από τις 6,04 που ήταν προηγουμένως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου