Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Κλιμακώνεται η ένταση Ισραήλ – Ιράν με φόντο την Ερυθρά Θάλασσα


Πέμπτη, 2 Αυγούστου, 2018

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε σήμερα το Ιράν ότι αν επιχειρήσει να εμποδίσει τη διέλευση στα στρατηγικά στενά Μπαμπ αλ Μάντεμπ στην Ερυθρά θάλασσα, θα βρεθεί πιθανώς αντιμέτωπο με έναν διεθνή συνασπισμό στον οποίο θα συμμετέχει το Ισραήλ.
«Αν το Ιράν προσπαθήσει να μπλοκάρει τα στενά του Μπαμπ αλ Μάντεμπ, είμαι βέβαιος ότι θα βρεθεί αντιμέτωπο με έναν διεθνή συνασπισμό που θα είναι αποφασισμένος να το εμποδίσει αυτό και αυτός ο συνασπισμός θα περιλαμβάνει όλες τις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ», δήλωσε ο Νετενιάχου.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ μιλούσε σε μια στρατιωτική παρέλαση αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού στη Χάιφα, όπου ο υπουργός Άμυνας Αβίγκντορ Λίμπερμαν πρόσθεσε σε ξεχωριστή ομιλία του ότι το Ισραήλ «άκουσε πρόσφατα απειλές για πλήγματα ενάντια σε ισραηλινά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα». Δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.
ΠΗΓΗ: cnn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου