Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Το είπε και το έκανε ο Ερντογάν - Η Τουρκία αύξησε τους δασμούς σε προϊόντα αμερικανικής προέλευσης

Η Τουρκία προχώρησε σε μεγάλη αύξηση των τελωνειακών δασμών σε κάποια εισαγόμενα προϊόντα αμερικανικής προέλευσης, περιλαμβανομένων επιβατικών οχημάτων, αλκοολούχων ποτών και ποικιλιών καπνού, όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η Εφημερίδα της τουρκικής Κυβέρνησης.
Διάταγμα που υπογράφηκε από τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αυξάνει τους δασμούς σε επιβατικά αυτοκίνητα κατά 120%, στα αλκοολούχα ποτά κατά 140% και στα φύλλα καπνού κατά 60%. Οι δασμοί αυξήθηκαν επίσης σε προϊόντα όπως είναι τα καλλυντικά, το ρύζι και ο άνθρακας.
Οκτάι: Αντίποινα στις εσκεμμένες επιθέσεις της αμερικανικής κυβέρνησης
Η Τουρκία προχώρησε σε αύξηση των τελωνειακών δασμών σε εισαγόμενα αμερικανικά προϊόντα βάσει της αρχής της αμοιβαιότητας, «σε αντίποινα στις εσκεμμένες επιθέσεις της αμερικανικής κυβέρνησης στην οικονομία μας», ανέφερε σήμερα σε ανάρτησή του στο Twitter ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι.
Την περασμένη Παρασκευή, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι ενέκρινε την επιβολή υψηλότερων επιπρόσθετων δασμών σε εισαγωγές αλουμινίου και χάλυβα από την Τουρκία καθώς κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ των δύο χωρών εξαιτίας του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον, ο οποίος συνεχίζει να κρατείται από τις τουρκικές αρχές, καθώς και άλλων διμερών διενέξεων.
(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου