Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Στη δημοσιότητα η «μαύρη λίστα» με τους 92 νεκρούς


Πέμπτη, 9 Αυγούστου, 2018


Ο κατάλογος με τα ονόματα των 92 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Να σημειωθεί πως μετά τη δημοσίευση τη εν λόγω λίστας έγινε γνωστό πως έχασε τη ζωή της ακόμη μία γυναίκα, ανεβάζοντας τον αριθμό των θανόντων σε 93.
Ο κατάλογος που στάλθηκε χθες, Τετάρτη, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία στην Εισαγγελία Αθηνών και δημοσιεύει, μεταξύ άλλων, η εφημερίδα «Καθημερινή», περιλαμβάνονται τα ονόματα 44 γυναικών, 35 ανδρών, 11 παιδιών αλλά και οι σοροί που δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.
Μεταξύ των νεκρών είναι και όσοι κατέληξαν στα νοσοκομεία, αλλά και δύο που δεν έχουν ταυτοποιηθεί – έχει απομονωθεί από αυτές τις σορούς DNA, αλλά δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά πρόσωπα.
Το πιο μικρό θύμα της τραγωδίας είναι το 6 μηνών βρέφος, ενώ το μεγαλύτερο μία γυναίκα 91 ετών.
Το 93 θύμα της τραγωδίας είναι μία γυναίκα 78 ετών, η οποία νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Σισμανόγλειου Γενικού Νοσοκομείου και κατέληξε σήμερα, Πέμπτη, το πρωί.
1
2
3
4
5
Πηγή: CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου