Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018




Από την υποδοχή της Πάρις Χίλτον στο ξενοδοχείο Λίμακ, στην κατεχόμενη Βουκολίδα. Φωτογραφία από τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, τα οποία προβάλλουν δήλωση της Χίλτον ότι αγαπά την κατεχόμενη Κύπρο και ότι θέλει να ξανάλθει.
ΛΕΥΚΩΣΙΑ (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Στα κατεχόμενα βρέθηκε η Πάρις Χίλτον το Σαββατοκύριακο, για να συμμετάσχει σε μουσική εκδήλωση ντι τζέι, του ξενοδοχείου Λίμακ, στην κατεχόμενη Βουκολίδα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκοκυπριακών εφημερίδων, η Πάρις Χίλτον μετέβη με ιδιωτικό αεροσκάφος και στο παράνομο αεροδρόμιο της κατεχόμενης Τύμπου, όπου την υποδέχτηκε ο λεγόμενος «υπουργός τουρισμού» του ψευδοκράτους, Φικρί Ατάογλου.
Όπως αναφέρεται η κ. Χίλτον κατά την άφιξη της δεν παρουσίασε διαβατήριο των ΗΠΑ αλλά της δόθηκε χαρτί στο οποίο υπήρχε σφραγίδα εισόδου στο ψευδοκράτος.
«Παρά τις προσπάθειες να εμποδιστεί η επίσκεψη της Πάρις Χίλτον εντούτοις η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και η Χίλτον ήρθε στο νησί», έγραψε, την Κυριακή, η τουρκική εφημερίδα «Χαβαντίς».
Πηγή; ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου