Πέθανε δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μόλις 30 ετών | tanea.gr
Έφυγε αιφνίδια από την ζωή σε ηλικία 30 ετών η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Νατάσα Βαρελά. Εργαζόταν στο New TV και στο Ε.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή δημοσιογράφος «έφυγε» από διάτρηση στομάχου.
Tην πολύ δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή αρχικά ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, o οποίος αποχαιρέτησε την νεαρή ηθοποιό με μια ανάρτησή του στο facebook. Εγραψε:
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑΤΑΣΑ…
Όταν σε ξυπνάει ξημερώματα Κυριακής ο πατέρας ενός άτυχου 30χρονου κοριτσιού το οποίο πέθανε εντελώς ξαφνικά, για να σου ανακοινώσει τον θάνατό του, τι λόγια να βρεις για να παρηγορήσεις τον άνθρωπο αυτόν; Είμαι πολύ περήφανος που σε βοήθησα επαγγελματικά. Το άξιζες γιατί ήσουν κορίτσι με ήθος και συνέπεια. Καλό ταξίδι Νατάσα Βαρελά. Πέθανες πολύ νέα, πριν προλάβεις να δημιουργήσεις οικογένεια. Η ζωή είναι άδικη με πολλούς ανθρώπους. Και με εσένα ήταν πολύ σκληρή. Κρίμα…
Γ.Π.
Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος. «Για τον πρόωρο χαμό της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της», αναφέρει στη σχετική δήλωσή του.
Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή, εκφράζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με σχετική ανακοίνωσή του.