Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Τρίτη, 21 Αυγούστου, 2018 ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ

  • Απάντηση ΓΕΣ στις καταγγελίες για τις συνθήκες στα ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα. Απάντηση στις καταγγελίες για τις συνθήκες που επικρατούν στους στρατιώτες που υπηρετούν στα ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα, στην ανατολική Αττική μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Νέο Βουτζά και το Μάτι εξέδωσε το γραφείο τύπου του ΓΕΣ. 
  • Αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να αναρτήσουν πανό στην ιταλική πρεσβεία. Ομάδα αντιεξουσιαστών επιχείρησε να αναρτήσει πανό το απόγευμα της Δευτέρας στην πρεσβεία της Ιταλίας, στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Σέκερη. 
  • Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ συνεχίζει να στέκεται δίπλα στους πυρόπληκτους. Η προσπάθεια του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σταθεί δίπλα στους πυρόπληκτους συνεχίζεται. 
  • Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Καβησό Φερών στην Αλεξανδρούπολη. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή Καβησός, στον δήμο Αλεξανδρούπολης. 
  • Εντυπωσιακό βίντεο από τη διάσωση Γάλλων ορειβατών από τον Ταΰγετο (video). Ένα εντυπωσιακό βίντεο από τη διάσωση δύο Γάλλων ορειβατών από τον Ταΰγετο έδωσε στη δημοσιότητα η Πολεμική Αεροπορία. 

Κόσμος

  • Τραμπ: Νόμιζα ότι είχαμε συμφωνήσει με τον Ερντογάν για τον Μπράνσον. Ο αμερικανός πρόεδρος επανέλαβε σε συνέντευξή του ότι δεν θα κάνει καμία παραχώρηση στην Άγκυρα για να πετύχει τον στόχο αυτό. .
  • Νέα συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν προανήγγειλε ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ότι η Βόρεια Κορέα έχει κάνει συγκεκριμένα βήματα προς την αποπυρηνικοποίησή της, παρά τις αμφιβολίες για το κατά πόσον έχει όντως τη βούληση να εγκαταλείψει τα πυρηνικά της όπλα. .
  • Τρεις τραυματίες από σφαίρες έξω από σταθμό του μετρό στο ΒΔ Λονδίνο . Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες, τα κίνητρα των οποίων είναι ακόμη άγνωστα. .
  • Μία 45χρονη γυναίκα νεκρή από επίθεση αλιγάτορα στη Νότια Καρολίνα. Μια 45χρονη γυναίκα που είχε βγάλει τον σκύλο της βόλτα στη Νότια Καρολίνα έχασε τη ζωή της σήμερα, αφού της επιτέθηκε και την παρέσυρε κάτω από το νερό ένας αλιγάτορας 2,44 μέτρων, έγινε γνωστό από το γραφείο του σερίφης της κομητείας. .
  • Οχτώ εκδρομείς νεκροί από παράσυρση χειμάρρου στην Ιταλία. Οκτώ εκδρομείς έχασαν τη ζωή τους όταν παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου Ραγκανέλο, στο εθνικό πάρκο Πολίνο της Καλαβρίας, στη νότια Ιταλία, ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία πολιτικής προστασίας. .

Πολιτική

  • Γεωργιάδης: Εξαπάτησαν την κοινωνία. Η χώρα θα ήταν εκτός μνημονίων το 2015. "Για ποια ακριβώς έξοδο από τα μνημόνια πανηγυρίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ; Η δήθεν επιτυχία τους είναι τόσο fake, όσο και οι ίδιοι" .
  • Μοσκοβισί: «Νέο κεφάλαιο» για την Ελλάδα η έξοδος από το μνημόνιο . "Όμως νομίζω ότι οι σταθερές δομές που έχουμε οικοδομήσει στην Ελλάδα καθιστούν τη χώρα ικανή να ξαναγίνει ελκυστική για επενδυτές" .
  • Μέρκελ προς Αθήνα: H καλή μέρα από τις μεταρρυθμίσεις φαίνεται. «Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος του ΕSM σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την Ελλάδα, η οποία θα χρηματοδοτείται μελλοντικά και πάλι με τις δικές της δυνάμεις» .
  • Ποτάμι: Δέσμιοι του τυχοδιωκτισμού και της ανικανότητάς τους οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. «Να μιλήσουν καθαρά για τα λάθη και να προχωρήσουμε σε ένα σχέδιο για την επόμενη μέρα θα περίμενε από τις ηγεσίες των πολιτικών δυνάμεων και πρωτίστως από τον πρωθυπουργό», σχολίασε με ανακοίνωσή του το Ποτάμι σχετικά με τη λήξη του τρίτου Μνημονίου. .
  • Γερμανοί Φιλελεύθεροι: Η Ελλάδα δεν ξεπέρασε την κρίση. Σκεπτικισμό για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εκφράζει ο αντιπρόεδρος της Κ.Ο. των Φιλελευθέρων (FDP). Μιλώντας στη γερμανική τηλεόραση, επισημαίνει ότι η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερες μεταρρυθμίσεις. .

Οικονομία

  • Μέρκελ: Η Κομισιόν θα ελέγχει την Ελλάδα τέσσερις φορές το χρόνο. Ως «ένα καλό παράδειγμα ευρωπαϊκής αλληλεγγύης προς το ίδιο το συμφέρον μας», περιγράφει η Καγκελάριος της Γερμανίας 'Ανγκελα Μέρκελ το τρίτο πρόγραμμα βοήθειας για την Ελλάδα, το οποίο, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Καγκελαρίας, ολοκληρώθηκε σήμερα επιτυχώς. .
  • Η Τουρκία προσέφυγε στον ΠΟΕ κατά των δασμών των ΗΠΑ. Στην καταγγελία της προς τον ΠΟΕ, η Τουρκία δηλώνει με την επιβολή δασμών 25% στις εισαγωγές χάλυβα και 10% στις εισαγωγές αλουμινίου τον Ιούνιο, οι ΗΠΑ παραβίασαν τους κανόνες του ελεύθερου εμπορίου .
  • Η αύξηση στην άφιξη τουριστών κατά 22,3% συμπαρέσυρε τις εισπράξεις. Αύξηση 22,3% σημείωσαν οι αφίξεις των τουριστών στη χώρα τον Ιούνιο εφέτος σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι, με τις εισπράξεις να αυξάνονται κατά 16%. .
  • Handelsblatt: Πέντε μύθοι και για πέντε λάθη για την ελληνική κρίση . "Το στερεότυπο των 'τεμπέληδων Ελλήνων' δεν ίσχυε ποτέ. Το 2014, εν μέσω κρίσης, σύμφωνα με μια στατιστική του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, οι Έλληνες εργάζονταν κατά μέσο όρο 2.035 ώρες το χρόνο, ενώ οι Γερμανοί μόνο 1.363 ώρες" .
  • Βαρουφάκης στη Bild: Το κράτος αφαιρεί σάρκα και αίμα για το πρωτογενές. Το ούζο και η… ελληνική διάσωση σύμφωνα με τον αρθρογράφο της γερμανικής εφημερίδας .

Αθλητισμός

  • Κανένας όρος για Ολυμπιακό, ούτε αποζημίωση στο διαζύγιο με Χαραλαμπόπουλο. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό χωρίς αποζημίωση, μήτε με όρο που να του απαγορεύει να πάει στον Ολυμπιακό. .
  • Κραβαρίτης: «Ομάδα-μοντέλο, γεμάτη υγεία, αυτή η Εθνική» . O Δημήτρης Κρακαβίτης μάλιστα κάνει ένα συγκινητικό αφιέρωμα στους δικούς του ανθρώπους, όπως χαρακτηρίζει τους συναδέλφους του πυροσβέστες, που έδωσαν μάχη στις φονικές πυρκαγιές και ελπίζει ότι αυτή η επιτυχία απάλυνε κάπως τον πόνο τον Ελλήνων από τα όσα τραγικά συνέβησαν. .
  • Ελλαδάρα, ομαδάρα: Στην κορυφή του κόσμου οι Έφηβοι στο πόλο. Μετά την Σερβία οι Έφηβοι κέρδισαν και την Ισπανία, κερδίζοντας το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου