Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 17.08.2018 : 14:18 Ζουράρις: Απαράδεκτη υπερβολή η υποδοχή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
«Υπερβολική» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Κώστας Ζουράρις, την τελετή υποδοχής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, εγκαλώντας τους μάλιστα για «αβλεψία και απροσεξία».
Κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη υπερβολή» ο κ. Ζουράρις τόνισε:
«Ξαναχάσαμε το μέτρο, εμείς οι ιδρυτές του μέτρου. Είναι απαράδεκτο ένας υπουργός Αμυνας, δυο υφυπουργοί, Εξωτερικών και ο αρχηγός του Στρατού, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και το τιμητικό άγημα του Στρατού, όλοι και όλα να αποδώσουν τιμές στους δυο στρατιωτικούς μας που έκαναν απλώς το οπλικό τους καθήκον, αυτό που επιβάλει η οπλιτική παράδοση του γένους τα τελευταία τρεις χιλιάδες χρόνια. Σύμφωνα με αυτή οι οπλίτες μας οφείλουν να μπορούν και όταν παύουν να μπορούν».
«Δηλαδή, αυτή η ‘’Βίπερ Νόρα’’, απώλεια του μέτρου τι ακριβώς ετίμησε; Την αβλεψία των δυο στρατιωτικών μας; την απροσεξία τους; Ακόμα και την ατυχία τους ίσως;» υπογράμμισε, μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και συνέχισε:
«Δηλαδή τι τιμές θα τους είχαμε απονείμει αν είχαν απελευθερώσει τα Κατεχόμενα; Έμεινε καμία τιμή;».
«Μέτρο μέτρο, το χάσανε όλοι τους το μέτρο. Βεβαίως η υποδοχή έπρεπε να είναι τρυφερή, χαρούμενη, συγκινημένη, χωρίς βεβαίως τα δάκρυα του πρωθυπουργικού αεροπλάνου» πρόσθεσε.
«Ο Ερντογάν απέδειξε για μια ακόμη φορά, μέσα στην αυθαιρεσία της τουρκίλας του, το υψηλό πολιτικό του διαμέτρημα, όταν ξαφνικά σε μια έκρηξη τουρκικού πολιτισμού μας έδωσε τους δυο στρατιωτικούς μας κατά την αγρυπνία και τον όρθρο της Παναγιάς μας Chapeau», κατέληξε.
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου