Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Λουκέρνη - Ολυμπιακός 1 - 3 - Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στα πλέι οφ του Europa League

Λουκέρνη - Ολυμπιακός  1 - 3 - Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στα πλέι οφ του Europa League Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αγγλική Μπέρνλι.  Το πρώτο ματς Ολυμπιακός - Μπέρνλι θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Τα γκολ οι Χριστοδουλόπουλος (23΄, 59΄) και Γκερέρο (68΄)
Καθάρισε και τυπικά την υπόθεση πρόκριση απέναντι στη Λουκέρνη ο Ολυμπιακός. Επικρατώντας με 3-0 στον επαναληπτικό και έχοντας πάλι πρωταγωνιστή τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο (2 γκολ), οι «ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν με συνολικό σκορ 7-1 στα πλέι οφ γύρο της προκριματικής φάσης του Europa League.

Πλέον οι παίκτες του Πέδρο Μάρτινς περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Μπασακσεχίρ - Μπέρνλι.

Αν και οι Ελβετοί ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας τα πρώτα λεπτά, ο Ολυμπιακός απείλησε πρώτος.

Στο 7′ ο Γκερέρο πίεσε την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, έκλεψε τη μπάλα, μοίρασε στον Φορτούνη, όμως το σουτ του αρχηγού των «ερυθρολεύκων» σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Σάλβι.

Η νέα ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήρθε στο 15′ από τον Καμαρά. Αδειάζοντας τον αμυντικό που είχε πάνω του ο παίκτης από τη Γουϊνέα σούταρε δυνατά και ανάγκασε σε δύσκολη απόκρουση τον τερματοφύλακα της Λουκέρνης.

Ο Σούρπφ απάντησε με δυνατό σουτ για τους γηπεδούχους, όμως η μπάλα σταμάτησε στα εξωτερικά δίχτυα.

Το σκορ για τον Ολυμπιακό άνοιξε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Ελαμπντελαουί σέντραρε όμορφα από τα δεξιά και ο 32χρονος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η Λουκέρνη έγινε απειλητική στο 27′ όταν και ο Σνόουλι κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και σέντραρε στην περιοχή, ωστόσο η άμυνα απομάκρυνε. Στην εξέλιξη της φάσης ο Γκερέρο βγήκε τετ-ε-τετ με τον Σάλβι και παρότι ο Ποντένσε βρισκόταν δίπλα του για το «εύκολο» γκολ, προτίμησε να συνεχίσει μόνος του τη φάση και να ηττηθεί από τον Ελβετό πορτιέρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι με δράστη τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματα του. Μετά από κεφαλιά του Μιράντα ο MVP του περσινού πρωταθλήματος πήρε το «ριμπάουντ» και σκόραρε.

Οκτώ λεπτά αργότερα η υπέροχη συνεργασία του Φετφατζίδη με τον Ποντένσε έβγαλε τον Πορτογάλο σε πλεονεκτική θέση. Αν και το σουτ του αποκρούστηκε δύσκολα από το Σάλβι, ο Γκερέρο προ κενής εστίας έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν θέλοντας να πετύχουν και τέταρτο γκολ. Στο 80′ ο Φετφατζίδης βγήκε από τα δεξιά όμως το σουτ του πέρασε λίγο άουτ.

Το γκολ της τιμής πέτυχε ο Ντεμασάι στο 82′ όταν και η μπάλα του «στρώθηκε» και με τον Γιαννιώτη να μη έχει καλό οπτικό πεδίο έγινε το 3-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Κίριλ Λεβνίκοφ (Ρωσία)

Κίτρινες κάρτες: 56′ Άλβες – 33′ Φορτούνης

Ολυμπιακός (Πέδρο Ματίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά (72′ Τοροσίδης), Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης (63′ Φετφατζίδης), Ποντένσε, Γκερέρο (70′ Ανσαριφάρντ).
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου