Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com


Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

Επίθεση Ζουράρι σε Κοτζιά: Εμάς τους Μακεδόνες μας ακρωτηριάσατε

Η κόντρα στη συγκυβέρνηση καλά κρατεί

Επίθεση Ζουράρι σε Κοτζιά: Εμάς τους Μακεδόνες μας ακρωτηριάσατε
«Εμάς τους Μακεδόνες μας ακρωτηριάσατε στο καθ’ ολοκληρίαν… Ακρωτηριάσατε τ’ όνομά μας που είναι τμήμα της ταυτότητάς μας», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στον υπουργό Εξωτερικών.Πηγή: Eurokinissi
Η κόντρα στη συγκυβέρνηση φαίνεται πως καλά κρατεί μετά και το επεισόδιο, και μάλιστα εκτός Βουλής, που είχαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι σε εκδήλωση του ΥΠΕΞ για τις νομικές πτυχές της συμφωνίας των Πρεσπών.
Την ώρα που ο κ. Κοτζιάς είχε ανέβει στο βήμα για ν’ απευθύνει την ομιλία του, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Κώστας Ζουράρις έλαβε τον λόγο με το… έτσι θέλω καθώς δεν ήταν καταγεγραμμένος στους ομιλητές.
«Εχουμε πάθει σμίκρυνση κεφαλής» είπε, απευθυνόμενος στον κ. Κοτζιά. «Εμάς τους Μακεδόνες μας ακρωτηριάσατε στο καθ’ ολοκληρίαν… Ακρωτηριάσατε τ’ όνομά μας που είναι τμήμα της ταυτότητάς μας» πρόσθεσε.
Η τοποθέτηση Ζουράρι προκάλεσε την άμεση αντίδραση του κ. Κοτζιά, ο οποίος απάντησε ενοχλημένος: «Δεν είναι Βουλή εδώ, η συζήτηση ολοκληρώθηκε».

Ο κ. Ζουράρις επέμεινε, υποστηρίζοντας πως «το πρόγραμμα έλεγε ότι μετά θα γίνουν ερωτήσεις και εισηγήσεις κι αυτό κάνω», με τον υπουργό Εξωτερικών να μην δίνει περαιτέρω έκταση στην αντιπαράθεση.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου