Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

Ταϊλάνδη: Απεγκλωβίστηκε και όγδοο παιδί από τη σπηλιά

«Ένα όγδοο άτομο βγήκε με φορείο από το σπήλαιο στη βόρεια Ταϊλάνδη», δήλωσε στο Reuters αυτόπτης μάρτυρας.
Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί ο απεγκλωβισμός και η μεταφορά δύο ακόμα παιδιών, από τα συνολικά 12 που είχαν εγκλωβιστεί στο συγκρότημα σπηλαίων Ταμ Λουάνγκ  μαζί με τον 25χρονο προπονητή τους.
Ο επικεφαλής της αποστολής απεγκλωβισμού Ναρονγκσάκ Οσοτανακόρν είχε νωρίτερα σήμερα δηλώσει στα ΜΜΕ ότι «χρησιμοποιούμε περισσότερους διασώστες σε σχέση με χθες, αλλά από την ίδια διεθνή ομάδα που απεγκλώβισε τα πρώτα τέσσερα παιδιά».
Σύμφωνα με το CNN, ο αριθμός των δυτών έφτασε σήμερα τους 90 (40 εκ Ταϊλάνδης και 50 από άλλες χώρες), όλοι με μεγάλη εμπειρία από καταδύσεις σε σπηλιές.
Δεκατρείς ιατρικές ομάδες βρίσκονταν από την ημέρα εντοπισμού της παιδική ποδοσφαιρικής ομάδας έξω από το σπήλαιο, η καθεμία εξοπλισμένη με το δικό της ελικόπτερο και ασθενοφόρο, ένα για καθένα από τα 12 παιδιά και τον προπονητή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου