Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Ημερίδα στο Κατάκολο – «Προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης της Ηλείας μέσω του θαλάσσιου τουρισμού»


Μία από τα ίδια;  Το χωριό πάντα χωριό.

Σημειώσεις δεν είδα να κρατάει καποιος !

Με την συμμετοχή Υπουργών, εκπροσώπων κομμάτων, καθηγητών Πανεπιστημίου αλλά και εκπροσώπων από τον χώρο του τουρισμού και της κρουαζιέρας πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου το Σάββατο στον πολυχώρο Agora στο Κατάκολο με θέμα «Προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης της Ηλείας μέσω του θαλάσσιου τουρισμού»
Στην ημερίδα συμμετείχαν ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ Γιάννης Τσιρώνης στελέχη Ναυτιλιακών Εταιρειών, του ΕΟΤ, της ΓΑΙΑΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , της διαΝΕΟσις, των δύο μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων του νομού μας καθώς και εκπρόσωποι λοιπών φορέων που εμπλέκονται με τον τουρισμό σε τοπικό, αλλά και πανελλαδικό επίπεδο.
Όπως επισημάνθηκε στις ομιλίες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της ημερίδας, ο τουρισμός επιβάλλεται να λειτουργήσει ως μοχλός ανασυγκρότησης της οικονομίας και στήριξης της αγροτικής και μεταποιητικής παραγωγής, τόσο με την αύξηση της κατανάλωσης των εγχωρίων παραγόμενων αγαθών, όσο και με τη διεθνή προβολή των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.
Μεταξύ άλλων τοποθετήσεων, προτάσεις κατέθεσαν μέσα από τις ομιλίες τους ο Επιστημονικός Διευθυντής της διαΝΕΟσυς κ Διονύσης Νικολάου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΑΙΑΟΣΕ κ Αθανάσιος Σχίζας, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιέρας Ναύαρχος ΕΑ Αντώνης Καλούδης , ο εκπρόσωπος του ξενοδοχειακού ομίλου Aldemar κ Παύλος Ντάκουρης καθώς και ο εκπρόσωπος του ξενοδοχειακού ομίλου Grecotel κ Γιάννης Τσιχλής.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου