Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Η ιστοσελίδα μας, paneliakos.com, σας εύχεται

Υγεία, Πρόοδο και Ευτυχία - Χρόνια Πολλά
Καλά Χριστούγεννα, KALA CHRISTOUGENNA (Greek)
Merry Christmas (American English, USA)

English (UK) Happy Christmas

German: Frohe Weihnachten
French: Joyeux Noël
Spanish: ¡Feliz Navidad
Italian: Buon Natale
Portuguese: Feliz Natal
Japanese: メリークリスマス
Russian: С Рождеством
Dutch: Vrolijk kerstfeest
Swedish: God jul
Czech: Veselé vánoce
Turkish:Mutlu Noeller
Albanian: Gëzuar Krishtlindjet
Estonian: Häid Jõule
Hebrew: חג מולד שמח
Chinese: 圣诞快乐
Ukrainian: З Різдвом
Serbian: Срећан Божић
Filipino: Maligayang Pasko
Georgian: შობა
Finish: hyvää joulua

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

Έρχεται το τεχνητό κρέας

Δευτέρα, 23 Ιουλίου, 2018

Έρχεται το τεχνητό κρέας (pics) - Κεντρική Εικόνα/VideoΩς ένα πολλά υποσχόμενο επενδυτικό σχέδιο εμφανίζεται το τεχνητό κρέας, δηλαδή το κρέας που παράγεται από κύτταρα του ζώου χωρίς να χρειαστεί να σκοτωθεί και προς αυτή την κατεύθυνση μεγάλοι επιχειρηματίες ξεκινούν business για να προλάβουν τις εξελίξεις οι οποίες αναμένεται ότι θα είναι καταιγιστικές μέσα στα επόμενα 30 χρόνια στον τομέα αυτό.
Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, ιδρυτής της εταιρείας Virgin και ο Μπιλ Γκέιτς επενδύουν σε μια start up που θα παρασκευάζει εργαστηριακά τεχνητό κρέας, το λεγόμενο in vitro meat.
Πρόκειται για την Μemphis Meats όπου επενδύουν οι δύο γνωστοί επιχειρηματίες μαζί με τον Τζακ Γουέλς, πρώην επικεφαλής της General Motors και με αυτό τον τρόπο ετοιμάζονται να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον τομέα της εστίασης.
Όπως αναφέρει η εταιρεία, «παράγοντας κρέας από τα κύτταρα του ζώου, μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα σε κάθε επίπεδο. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τα πλεονεκτήματα του συμβατικού κρέατος δημιουργώντας προϊόντα τα οποία είναι πιο υγιεινά, πιο ασφαλή και με υψηλότερη διατροφική αξία». Η επιχείρηση θεωρεί ότι ακολουθεί βιώσιμες μεθόδους με λιγότερες εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.
Το συνθετικό κρέας (γνωστό και ως κρέας από καλλιέργεια, καθαρό κρέας ή Ιν βίτρο κρέας) είναι κρέας που παράγεται από ιν βίτρο καλλιέργειες ζωικών κυττάρων και δεν προϋποθέτει σφαγή ζώων. Ουσιαστικά θεωρείται είδος είδος κυτταρικής αγροκαλλιέργειας.
Η έννοια του συνθετικού κρέατος κατέστη δημοφιλής από τον Jason Matheny στις αρχές του 2000 μετά από τη συμμετοχή του στη συγγραφή ενός δοκιμίο για την καλλιέργεια κρεάτων.
Το 2013, ο Mark Post, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ ήταν ο πρώτος που επικύρωσε την ορθότητα της ιδέας παρασκευάζοντας το πρώτο μπιφτέκι με εργαστηριακές μεθόδους. Έκτοτε έχουν παρουσιαστεί αρκετές ιδέες για τη σύνθεση κρέατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου