Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Η ιστοσελίδα μας, paneliakos.com, σας εύχεται

Υγεία, Πρόοδο και Ευτυχία - Χρόνια Πολλά
Καλά Χριστούγεννα, KALA CHRISTOUGENNA (Greek)
Merry Christmas (American English, USA)

English (UK) Happy Christmas

German: Frohe Weihnachten
French: Joyeux Noël
Spanish: ¡Feliz Navidad
Italian: Buon Natale
Portuguese: Feliz Natal
Japanese: メリークリスマス
Russian: С Рождеством
Dutch: Vrolijk kerstfeest
Swedish: God jul
Czech: Veselé vánoce
Turkish:Mutlu Noeller
Albanian: Gëzuar Krishtlindjet
Estonian: Häid Jõule
Hebrew: חג מולד שמח
Chinese: 圣诞快乐
Ukrainian: З Різдвом
Serbian: Срећан Божић
Filipino: Maligayang Pasko
Georgian: შობა
Finish: hyvää joulua

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

Χαμός στη Ζάκυνθο: Υποστολή όλων των γαλάζιων σημαιών

Σάββατο, 21 Ιουλίου, 2018

Εξαιτίας καταγγελιών για τη διαχείριση των υγρών αποβλήτων
Ζάκυνθος: Υποστολή όλων των γαλάζιων σημαιών
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Ζάκυνθο η είδηση της απόσυρσης όλων των γαλάζιων σημαιών από τις παραλίες του νησιού. Στην κίνηση αυτή προχώρησε, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, εξαιτίας καταγγελιών για τη διαχείριση των υγρών αποβλήτων και ειδικότερα τις εκροές λυμάτων στο ποτάμι του Αγίου Χαραλάμπη και εν γένει τη λειτουργία του Βιολογικού.

Οι καταγγελίες αυτές, καθώς και η απουσία ναυαγοσωστών από τις παραλίες, οδήγησαν στην υποστολή των 18 γαλάζιων σημαιών του νησιού, κάτι που ενδεχομένως προκαλέσει πλήγμα στην τουριστική κίνηση του νησιού, δεδομένου ότι μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη γαλάζια σημαία για τους προορισμούς που επιλέγουν.

Σύμφωνα με το imerazante.gr, θα πρέπει άμεσα να διενεργηθούν αυστηροί έλεγχοι για να αποδειχθεί εάν ισχύουν ή όχι οι καταγγελίες και να παρουσιαστούν ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία ότι δεν υπάρχει πρόβλημα προκειμένου να ανατραπεί η απόφαση αυτή, αλλιώς οι γαλάζιες σημαίες δεν θα «ξανασηκωθούν» για δύο χρόνια.

Ερωτήματα πάντως δημιουργεί το γεγονός ότι ενώ είχε περιέλθει το γεγονός εις γνώση του Δήμου Ζακύνθου από τις 13 Ιουλίου δεν είχε ληφθεί καμία πρόνοια. Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες έγινε σύσκεψη στον Δήμο, αλλά και πάλι οι υπηρεσίες δεν ανταποκρίθηκαν ώστε με έγγραφά τους να παρουσιάσουν τις πραγματικές συνθήκες και να αποτρέψουν τις εξελίξεις αυτές.

Έντονη είναι η απογοήτευση των μελών της Επιτροπής Τουρισμού εξαιτίας των γεγονότων αυτών. Σύμφωνα, δε, με το zantepress24.gr, η Επιτροπή Τουρισμού προχωρά στην αναστολή των εργασιών της. Ο αντιπρόεδρος Αντώνης Νικολουδάκης επιρρίπτει ευθύνες στη δημοτική αρχή και τις αρμόδιες υπηρεσίες κάνοντας ειδική αναφορά στην υπηρεσία προσωπικού, οικονομικού και πρασίνου και εκτιμά ότι η όλη εξέλιξη υποκρύπτει πολιτικές σκοπιμότητες.
ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου