Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Σφοδρή επίθεση Καμμένου στην Τουρκία που «δολοφονεί και κρατά ομήρους»

 Παρασκευή, 20 Ιουλίου, 2018

Σφοδρή επίθεση Καμμένου στην Τουρκία που «δολοφονεί και κρατά ομήρους»
Ο έλληνας υπουργός Εθνικής Αμυνας (κέντρο) με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας (αριστερά) κατά την τελετή των αποκαλυπτηρίων της Μάνας Αγνοουμένων στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.Πηγή: ANA
Λες να την παραχωρήση οι Κοτζιάς-Τσίπρας στα Σκόπια;

Σφοδρή επίθεση με βαριές εκφράσεις κατά της Τουρκίας εξαπέλυσε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος από την Κύπρο, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στην τελετή των αποκαλυπτηρίων της Μάνας Αγνοουμένων στον Τύμβο Μακεδονίτισσας, στη Λευκωσία.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας είπε ότι «στέλνουμε ένα μήνυμα στους γονείς των δύο ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται σήμερα φυλακισμένοι στην Τουρκία, στην Αδριανούπολη, Στέλνουμε ένα μήνυμα στους έλληνες στρατιωτικούς να κρατούν ψηλά το κεφάλι, όπως το κρατούν, και στους γονιούς τους υπομονή. 
»Η Τουρκία είναι η ίδια, δεν αλλάζει, συνεχίζει να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο, να δολοφονεί και να συλλαμβάνει, να κρατά ομήρους χωρίς καν ν’ αποδώσει κατηγορίες, και θα πρέπει να καταλάβει ότι απέναντί της θα έχει το σύνολο του ελεύθερου κόσμου».

Επίσης, έδωσε υπόσχεση ότι θα συνεχιστεί μέχρι και τον τελευταίο αγνοούμενο η μάχη της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Εξέφρασε μεγάλη συγκίνηση που βρέθηκε στ’ αποκαλυπτήρια του μνημείου, το οποίο φτιάχτηκε με συνεισφορά των κυβερνήσεων Ελλάδας και Κύπρου και το χαρακτήρισε ελάχιστο φόρο τιμής προς τις μητέρες των αγνοουμένων.

Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις μάνες ηρώων που κλήθηκαν να φυλάξουν Θερμοπύλες, μάνες που τις θυμόμαστε στα οδοφράγματα να δακρύζουν, κρατώντας φωτογραφίες των παιδιών τους. Αλλες, όπως είπε, έφυγαν χωρίς να μάθουν πού βρίσκονται τα παιδιά τους, ενώ άλλες τ’ αναζητούν μέχρι σήμερα.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου