Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Καταδικαστική απόφαση κατά Π. Καμμένου για συκοφαντίες σε βάρος του Γ. Κουρτάκη

Πέμπτη, 5 Ιουλίου, 2018

Ο υπουργός με ανάρτησή του είχε προβεί σε συκοφαντίες έπειτα από δημοσίευμα που αναδείκνυε τις διακοπές του στις Αλπεις
Καταδικαστική απόφαση κατά Π. Καμμένου για συκοφαντίες σε βάρος του Γ. Κουρτάκη
Την καταδίκη του υπουργού Αμυνας, Πάνου Καμμένου για συκοφαντίες σε βάρος του δημοσιογράφου και εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη, αποφάσισε το δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Καμμένος καταδικάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, για ανάρτηση στην οποία είχε προχωρήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου και εντελώς αυθαίρετα συνέδεσε τον εκδότη με την γνωστή υπόθεση Noor 1.

Η ανάρτηση έγινε έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας η οποία με στοιχεία αναδείκνυε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έκανε ο Πάνος Καμμένος στις αυστριακές Άλπεις στα τέλη του 2017.

Το δικαστήριο απεφάνθη ότι ο κ. Κουρτάκης δεν μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση με τις επίμαχες αναφορές του υπουργού, αναγνωρίζοντας ότι ο κ. Καμμένος ενήργησε με ξεκάθαρο στόχο να βλάψει την τιμή και την υπόληψη του εκδότη, έχοντας μάλιστα πλήρη γνώση για το ψευδές της ανάρτησής του.

Ο υπουργός καλείται από τους δικαστές να καταβάλει το ποσό των 15.000 ευρώ νομιμότοκα από την επίδοση της αγωγής και μέχρι ολοσχερούς εξόφλησης. Επιπλέον, το δικαστήριο καταδίκασε τον Πάνο Καμμένο στην καταβολή μέρους των δικαστικών εξόδων του Γιάννη Κουρτάκη (ως ενάγοντος).
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου